![]() |
Извините за дурацкий вопрос: а как "запекать" и для чего это делается. Я подозреваю, что для пдгонки ботинка по размеру ?
|
Цитата:
Добавлено через 42 секунды Цитата:
|
В духовке запекается без проблем - "пальчики оближешь". Методика хорошо описана.
Проблему подъема формовка не решит. Можно чуть увеличить подточив супинатор или "вытянуть" пластик скорлупы (на свой страх и риск). Язычок гибкий, ляжет после подгонки без проблем. Длина колодки у размера 27,5 - 316 мм |
Цитата:
|
Цитата:
Додано через 2 хвилини мабуть, всі ці теревені вже пора переносити у відповідну тему :-, |
Цитата:
Супруге купил в субботу ботинки именно Текнику в СпортМастере и никакого фена в комплекте не было! |
Цитата:
|
Цитата:
"запікають" внутрішні черевики (лайнери), якщо вони зроблені зі спеціального матеріалу - високотехнологічної піни, наприклад Ultralon :-, як вже сказав Bob_Kneissl, робиться це для того, щоб внутрішній черевик максимально точно охоплював ногу. невеликий інформаційний ролик про внутрішні черевики компанії Intuition YouTube - Intuition Boot Liners - Custom Boot Fitting для запікання використовують спеціальний фен YouTube - Custom Heat-Molding Scarpa Liners або спеціальну піч Tutorial: Molding Intuition Liners - Teton Gravity Research Forums також можна запікати в побутовій електричній духовій шафі 1 2 або навіть використовувати для нагрівання внутрішнього черевика мішечок з вареним рисом :-, YouTube - How to heat fit Intuition Boot Liners також про запікання можна почитати тут Krypton Il Moro I.d. - Ньюскул форум горных лыж, оборудование, места катания, купить продать лыжи дякую Slafka за лінки |
чергове відео на тему "запікання" внутрішніх черевиків з термофлексу
Molding Program « Technology « ThirtyTwo, Advanced Snowboard Boots & Outerwear |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:55. |