![]() |
Цитата:
маю питання технічного характеру: 14 травня маю летіти в Грецію- спершу 13 поїздом до стольного града, потім тусовка на тиждень бех фіз навантажень.як думаєш, за 2,5 тижні зможу залізти в поїзд-літак? |
Йорданко, зможеш однозначно, якщо не закатувтимуть в гіпс.
Я через 2 тижні вже виходила в місто без милиць і користувалась громадським транспортом. Не скажу, що зовсім без дискомфорту, але все ж.. Пиши в лічку, абсудім дєталі, якщо тебе ще щось цікавить. ;) |
Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
|
ще я, ще я читаю цю тему! бо в палаті чекаю на операційку голодна, але не зла))) настрій,як на карнавалі, а не як перед операцією - чьот мне очень весело!!!
надворі весня, а я...на 6 поверсі франківської обласної лікарні рахую пташок і спілкуюсь з такими ж,як я, колєностраждущими. що саме подле, за кілька тижнів перед операцією колінко перестало боліти.болить тільки при присіданні. може воно не хоче?може воно передумало? чоловік зранку сказав, що я в лікарню вбралась ,як на свято - спитав хто доктор. медсестри теж перепитали чого я прийшла без хромоти- чи не доктора охмурити? короче все готово, хто випадково на трапить на темку, потримате кулаки за мну і помоліться до своїх богів. а,може, мені все-таки втекти? |
Я тоже читаю эту тему.
Друг мой, Дима, это тот, который сломал ключицу в Ясне в 2011, травмировал колено, связку порвал там и т.д. Уже была операция, осенью ещё одна:( |
Цитата:
|
Йорданко, тримайся! Все буде добре, точно тобі кажу! Та ще й в такої сміливої леді)
Не соромся вимагати знеболювальне, якщо воно знадобиться, і нехай тобі показують на екрані, що там мутять. Клянуся, це дуже круто бачити на власні очі)) Чекаємо звісток, коли все пройде! Тримаю кулачки ;) Добавлено через 7 минут А теперь Сегодня, по происшествии 14 недель после операции, на текущем осмотре хирург сказал, что с моим коленком всё хорошо и посоветовал продолжать удерживаться от форсирования событий и всё будет гуд! Оказалось, что мениск (очень предусмотрительно) зашили нерассасывающейся ниткой для таких дурбэцал, как я, чтоб он больше никогда не разошелся в том же месте) Анестезиолог со словами "Что там нового на форуме?" простебал меня фразочкой "А вы что думаете, врачи форумы не читают?))))" и пожелал скорейшего восстановления! Я очень их люблю! У меня самые крутые врачи :Rose::girl_in_love: |
Цитата:
Скажу, чтобы зарегался и ответил. |
Цитата:
|
такс, мене вже прооперували! при чому вчора таки сього чуда не сталося і я під кайфом від премедикації поїхала додому.(привезли ургентні травми і операційні були зайняті)
був шанс, що я не вернусь... но чудо свершилось і в 10 ранку мені поміняли зв"Язочку, забрали відломок меніска поклали ортез і сказали трищки походити на костилях..на операції було не боляче, але їсти хотілося!!! і як на зло , лікарі і анестезіологи почали хотіти піцу , та ще з моєї улюбленої піцерії- і то прямо на операційному столі. працда пообіцяли поділитися)) так що я тепер огурчик, під кайфом від знеболюючого, права нога з ефектом загара від йоду. ка=расотулічка я!!! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:28. |