![]() |
Оо! я думал я один травмирую большой палец руки. Причем первый раз я его травмировал как только пошел прыгать на своих лыжах. --- собственно и прыгать то пошел 1 раз.... и после этотго постоянно. А иногда даже просто во время падения обычного на трасе как навалишся на палец.... Больно. Приходилось и заматывать тугой повязкой и мазать регулярно. Но пришел к выводу что палку лучше с темляка снять--- по трасам так и катаю, ну и прыгаю без палки. Одеваю только тогда - когда действительно надо... :)
ну по крайней мере знаю теперь что я не один такой)) |
хехе) еще один коллега! (радоваться конечно нечему, но по крайней мере есть с кем делиться опытом борьбы со злым роком под названием - травма большого пальца:mosking:)
кстати во время последней каталки в эту субботу как ни старалась, но опять таки падала на него же. после этого попробовала катать, не одевая темляк - и, может это простое совпадение, но это помогло - и до конца дня палец был в относительной безопасности. так что на данном этапе это наверно лучшее решение моей проблемы. а потом, а потом..может все-таки буду меньше падать?:pleasantry: |
Цитата:
Отпишитесь, кто НЕ выбивал большой палец руки.:) |
У темі 1 додатків
Цитата:
Yurkis, я, як відомо, на блейдах катала без палок. Але останньго разу катала на лижах два дні з палками. Почало боліти зап"ястя. Приблизно в тому місці, що на малюночку. (Спокійно - знимок не мій - в неті взяла) Так ось власне від роботи палками. Ну, тільки ти ними працюєш, а я втикаю тоді, коли не треба, і отримую віддачу в суглоб. :) Так ось до чого я веду - моє зап"ястя теж не було серйозно травмованим ніколи, але я таки пригадую, що колись впала на нього так, як якраз не треба. Воно поболіло день і прйшло, хоча перших 5 хв біль був сильний. Без синців, без набряків. А тепер ось аукається. Як видно зі знимка, зап"ястя доволі складно організоване і пошкодити якусь із тих кісточок мабуть легко. Може варто і собі просвітитися, чи принаймі спитати у лікарів. А то ось недавній знимок моєї голови показав, що у мене зламаний ніс. Ніхто і не підозрював ніколи. :shock: У мене є певні причини турбуватися з цього приводу сильніше, тому планую пробувати чимось перев"язувати руку для підтримки. Якщо будуть позитивні результати - дам знати. |
Yurkis! В больничку !Я много лет назад при падении в соревах по мотокроссу сломал ладьевидную косточку в кисти ,на тот момент я об этом не подозревал заезд доехал,гипс наложили на пятый день после травмы,сросталась три месяца:bad:
|
Знакомый на велобайке повредил, именно так и сказал
Цитата:
|
Вот же ж ....... наверно, все-таки, придется пообщатся с травматологом :scared:
|
Посоветовать могу только одно. Для профилактики. Пейте молоко :)
|
И не падайте :)
|
Цитата:
Руку оглядав хвилин 15. Я й не знала, що з руки можна такі фігурки ліпити. Коротше розтягував, тиснув, пальчики крутив, згинав, вигинав... І все дивився на мою реакцію, а мене нічого не боліло. Сказав, що ніяких пошкоджень кісточок нема, приписав мазь. Надіюся, за кілька днів боліти перестане. І, як я і передбачала, руку сказав перемотувати, як на лижі їхати. Еластичним бинтом, але легко. Ось. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:44. |