![]() |
а я вот на катке на пршлой неделе отжигал.представил что я балерина на коньках ( в 100 кг):ROFL: . по концовке сижу на больничном с переломом лучевой кости левой руки. перелом прямо перед началом кисти. прошло 4 дня.не выдержал. снял сам сегодня гипс.увидел что рука ещё похожа на неподвижную распухшую колоду. и поставил гипс на место. ещё немного потаскаю. лыжи в этом сезоне отменяються:girl_cray2::girl_cray2::girl_cray2:
Добавлено через 5 минут кстате насчёт темляков.я уже лет 6 на лыжах и вовсе без палок езжу. после того как я на Тростяне 2 ребра сломал палкой и чють насквозь себя не пробил. А на Красии палец сломал изза нихже. не могу говорить что это хорошо. но подсознательный страх к палкам остался. |
Цитата:
|
Цитата:
... там и получила травму... Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Роберт, Наташкин-кус вот почитайте, Кайя тут отлично написала по поводу палок: Подобовець 2011 - Палки!
|
Моя перша вилазка на велі виявилась не дуже вдалою , розрив зв’язки на зап’ясті. Місцевий травматолог порадив тільки реабілітаційний курс лікування (бо робити зовнішнє втручання за його словами запізно - минуло 2 тижні ,і "Воно тобі треба , тиж не спортсмен"). У кого були подібні травми , порадьте , що робити?
P.S. Рука потроху зажива , бо минуло уже 4 тижні. |
kvitkar, ого... розрив? А що за зв'язка власне? Кисть працює? Пальці?
Іммобілізація була? В мене, тьфу-тьфу-тьфу, подібного не було, але може щось вийде порадити.. |
Начебто все працює , Іммобілізація була. А Біг його знає, що з нею?Для уточнення діагнозу з понеділка поїду в обл. поліклініку. Якщо діагноз підтвердиться , тоді на Київ шукати спеців.
|
Думаю, в обласній все проясниться. Легше щось радити з точним діагнозом, а то виходить щось ніби "в мене там щось з зап'ястям, але хтозна, що саме". Може там дуже сильний забій був? Яким чином виявили, що розрив? Лікар пощупав чи УЗІ було?
|
Узі не було , зробили рентген , виявили незначне зміщення кістки , і хрускіт у суглобі. Зі слів лікаря він з’явився бо в мене пошкоджена зв’язка. Лікар зробив висновок - "Я думаю ти порвав зв’язку".
|
а мне сегодня подтвердили диагноз гигрома лучезарной кисти, от чего не знаю, на веле довольно давно катаю, на ролах в защите кисти, не могло что-ли, вот жду следующего приему врача будем решать что делать, надеюсь не резать
2 kvitkar, если идет речь о мягких тканях то делают всякие узи и мрт, ренген только для костей как я знаю. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:09. |