![]() |
по долгу службы ехал сегодня в Межгорье и рассматривал Боржавский хребет - куча проталин на ВВ и на протяжении всего хребта, но катать еще можно.
|
ех, Петрос .....
я на цих вихідних пролітаю, як фанєра над Парижем :cry: гарного вам катання! :wink: АЛЕ наступні вихідні ми ТАМ будем! :dance4: |
Всем привет!
Сказать, что на выходные на Боржаве было хорошо - это ничего не сказать !! Более удачного завершения горнолыжного сезона 08/09 трудно себе представить. Сижу уже десять минут и тупо смотрю в монитор. Не знаю что писать! никакие слова не передадут этого. Горнолыжный Форум - Альбом ev: Пилипец апрель09 |
Мы вами гордимся!
|
Може хтось пояснить оце.
Як так на лижах під горку їздити навчитись??)) |
Цитата:
http://extreme.com.ua/forum/friraid-...html#post24216 |
2 ev
Молодца!
В воскресенье тоже туда же поеду, распишусь на склонах, собаку выгуляю. |
2 moric
Завидую! Боржаве пламенный привет! Мы, даст Бог, уже в следующем сезоне :cry: |
Цитата:
Ми збираємось, точна кількість людей ще не підрахована, але якщо поїдуть всі хто планував, то нас буде чоловік 10. |
2 Katerynka
В чорногорські краї планував з вами на 4-5 квітня, вийшов Бук.
На цю неділю план - Боржава, з жінкою, друзями з дітьми (не снігомани), собакою. Вони - пікнік, я+anyone - skiing, jumping. After - connecting to picnic:) Але,,,,, це все можу спробувати перекласти. (Ну дуже важко їх усіх було підірвати) Дайте більше інфи про вилазку на Петрос (звідки? коли? час?). Спробую знайти ще 3 однодумців "дабы укомплектовать авто". Колись, я планував підніматись з Квасів, старт близько 7:00. Думаю запасу часу вистачить (ті місця не знаю). |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:39. |