![]() |
2 Katerynka
Ну ви блін (вся банда), можете!!!
Я тут, понимаешь, тока планы строю, а они скоро на всех 2-х тысячниках флаги поставят:) Дуже за вас радію, а водоспад взагалі - бомба. Буде можливість, складу компанію на карнізі:crazy: |
2 moric
"Фигаро тут-Фигаро там" ))) а попереду травневі свята і вихідні, то ж можна щось цікаве придумати, задумок вже багато - приєднуйтесь :beer: |
Давайте кудись з лижами)))))))))
|
ага .. іякраз буде нагода зробити прикольні кадри для нового конкурсу :)
|
Моя реальність:
26.04 - можливо попаду на Боржаву, планується сонечко:) + крісло піднімає туристів (за 15 грн.), а можливо велотур в інших місцях. 27.04 - Боржава, там ще є трохи снігу:pleasantry: На травневі свята маю гостей з Москви. Буду показувати краєвиди та "типААА достопримечательности". Є думка одного дня з 3 по 8 травня, вивезти гостей втикати на водоспад Шипіт та В.Верх. Ну й звісно сам з лижами. Які ще є пропозиції? |
Цитата:
на травневі 1-3 варіант Чорногора , той кулуар з фото або Горгани- г. Сивуля а на 9-11 травня в планах Піп-Іван Мармороський.... отакі поки Наполеонівські плани |
візьміть мене...я буду рубать дрова)))))))))))))
|
2 Katerynka
Отже, пропоную зустрітись в Ужгороді (думаю і griig підійде) та все обміркувати:beer:
Приєднаюсь як тільки повернусь, візьму лижі в бар, вот і фота на конкурс:) Кулуар - ХХочУУ:good: Мармароси - всего так много и сразу:oops: |
2 Celentano
В смислі розчищати дорогу:) (в одній руці мачете, в іншій бензопила:crazy:)
|
2 Celentano: задумалась про шерпа в похід :wink:
2 moric: та, тут все треба обговорити , буду в неділю в Ужгороді- лижі брати? :pleasantry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:32. |