![]() |
Цей байк по твоєму посиланню - бездок, тобто крадений. Такого класу байк, та ще й 2009 року за 3 кб не купиш. А купувати крадене - це погана карма.
|
Ні мені потрібен з доками, але потрібна порада який саме, літраж мені великий не потрібен десь 250 вистачить, що можливо взяти за такі гроші?
|
Honda CBF 250
|
Опыт вождения мотоцикла есть?
Куда хочешь ездить? Присмотрись к Yamaha YBR 125 или 250 Обойдется даже дешевле и с доками. на 1-2 сезона научится ездить хватит. |
Раніше їздив на ИЖ без коляски)))))) Якщо це можна назвати їздою. А кататись збираюсь не більше 300км в радіусі.
|
Що скажете про такий апарат. Для новачка?
Honda CB 400 SF – лучший дорожный городской мотоцикл |
Лучший дорожный городской мотоцикл!
(Для девочек, судя по линку) |
Rain, Ну то я так посилання знайшов, та багато на ютюбі е роликів, хотів спитати може хто таким користується, й скаже щось за нього, чи можливо щось на такий лад є.
|
Нужно еще учитывать твой рост , так как при росте 1,9 м будеш ржачно смотреться на юбре125.:D
Тем более , что опыт хоть и на Иже у тебя есть. Смотри в сторону 400см.куб. И главное - зачем тебе мотоцикл? Тусить и снимат девченок - одно, гонять - другое, лес и говна - третье, дальняк - четвертое(мое любимое:good:). Исходя из: 1. Где будеш катать? 2. Опыт? 3.Рост , вес. определяется что тебе надо. Ответь на эти вопросы и мы тебе скажем, что тебе надо.:friends: |
Катать буду в основному по місту і в радіусі 200 - 300км, рост 185, вага приблизно 80, ну дивлюсь на 400, щоб потім не міняти коли навчусь, літати не збираюсь, з приводу дівчат - це вже не потрібне бо маю дружину і дітей. Якось так. Хто що скаже?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:58. |