![]() |
дати закриття байк парку поки нема. попередньо до початку жовтня. все залежить від погоди.
|
30 травня відкриття літнього сезону в ББпарк. Зараз відновлюють старі траси, про нові говорять , але ще не роблять.
|
хочу 24-29 серпня поматрасити вБуковелі. ДО обіду байк-парк, по обіді якесь з озер . Після тестів в Альпах шви вже познімали , нога фактично загоїлась , треба катати . Може Ігрус чи хтоінший приєднається ?
|
Цитата:
короче кАрма крайнего зимнего сезона, слишком много пробездельничал на канте :)) но в бук по любому вырвусь. хотелось бы в эти даты, так как соревы там намечаются,интересно посмотреть.. грят там (бук) себя чувствуешь как в новогодние праздники или скорее как в Ялте :)) - очень много непонятного народа, в Пилипце намного все понятнее и уютнее ;) но то такое, надо все пробовать |
Цитата:
дикий турист враг буковеля, он разлагает финансовую дисциплину курорта.. :))) https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net...54&oe=5682E27D |
Ігрус, змагання перенесли в пилипець:-) гонки не буде. Я буду, Демо. Прохолодна вода в озері.
"Что еще надо чтобьі встретить старость? " Добавлено через 2 минуты Ну і нарили нову трейлову трасу:-) А що , з дальнього озера ганяють? |
Цитата:
ты с 24.08 будешь? по 29? в кемпере буш? палатку реально там поставить? :)) (студенты хотят по бюджету) про палаточный городок есть информация? Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
буду в готелі , трейлерів немає, палатку ставити можна , але на щебінь. Трави на майданчику немає.
Трасу рили екскаватором , наш райдер за 2 дні управився. |
Цьогорічну відпустку провів на Буковелі . Катав в їхньому байкпарку. На часі там є 3 повноцінні траси ДХ і одна незакінчена трейлова. 3 дні може й мало , та після тривалої перерви добре й так. Мені ососбисто найбільше сподобалась траса DH 3. Вона найдовша , комфортні трампи та цікава траєкторія. Траси 1 та 2 коротші, складніші, більше коріння. Тобто , швидше забиваються руки. Радує , що хоч і повільно , але будуються нові траси. На новій трейловій багато високих правильних контрнахилів. Саме то що потрібно для підняття майстерності. І надіюсь , що відкриття нових парків на г. Погар та в Красії лише пришвидшить процес розвитку ББП.
Ціна на катаня не дуже кусається . 100 грн за 5 підйомів чи 200 грн на весь день. Я знав що буду катати 3 дні ,то взяв 3денний за 495 грн. Про каталку : тривалий перерив на пішов на користь. Перший день катав що буратіно, ну весь деревяний. На другий день підспустив тиск в вилці , розімявсь і все пішло значно веселіше, третій пройшов ,взвгвлі, на ура. Про захист : звичайно , що катати треба в захисті. Раніше в мене був бодіармор та наколінники з пластиком. Я їх віддав знайомим на Майдан. Потім купив собі новий мякий захист, кажуть на нього `софт`. І бодік і захист ніг. Так от , протестив я його добряче. В ньому комфортніше крутити педалі, в ньому просто комфортніше, він легший. Та для новачків я би таки порадив версію з пластиком. Мої наколінники не врятували мене в Леогангу (зашивали ногу). В буковелі також вилетів через вел. Знову наколінник сповз, захист ліктя теж зїхав набік. Про байк : Демо є Демо:-). Рама правильна, аморт працює, Вoxxer на повітрі ковта все підряд. Крайній день віддав Воді. Лежали в басейні, загорали, дітей катав на бетменах. Сам катнув на водних лижах, на каяку та гідроциклі. Все було бомбезно , Буковель це круто. |
У темі 1 додатків
|
Парк відкрито, дощ поливає. Найближчим часом буде добудовано ендуротрасу. Поки нема вільного екскаватора. Ціни на прокат ДХ велів виросли , але зявляться реінкарновані Cube 2.15.
|
На кроскантрійнику по ендуро трасі реально буде катати?
|
Так
|
@jurabike, катал уже? Как там? На след выхи не собираешься? Мы с %igrus думаем...
|
на жаль , ні
https://www.facebook.com/24198189252...type=3&theater 25 листопада гопніки лупнули наш магазин . 23 квітня вел винирнув на лох.уа . Акакунт фейковий , почали помалу прозвонювати . Обяву убили, трубку не піднімають. Мінти ? Жують соплі , робити не хочуть . Вел гопніки продати за нормальні гроші не можуть . Самі їздити не хочуть , бо палено , та й нах то їм ? Сидять з ним , як принцеса на горошині. А я в пічалі ... хіба запитаю чи не приїхали 2.15 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:14. |