Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Summertime > МТБ территория > MTB: Bukovel Bike Park
МТБ территория двухколёсный адреналин

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 11.08.2015, 19:22   #141 (посилання)
Райдер-Байкер

Зараз: поза форумом

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
Ігрус, змагання перенесли в пилипець:-) гонки не буде. Я буду, Демо. Прохолодна вода в озері.
"Что еще надо чтобьі встретить старость? "

Добавлено через 2 минуты

Ну і нарили нову трейлову трасу:-)
А що , з дальнього озера ганяють?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
:) igrus
Старий 11.08.2015, 19:49   #142 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від jurabike Переглянути коментар
А що , з дальнього озера ганяють?
ну так на фото дальнее озеро и есть, только воды нет негоже без билета охлаждаться, бизнес однако
ты с 24.08 будешь? по 29? в кемпере буш? палатку реально там поставить? )
(студенты хотят по бюджету) про палаточный городок есть информация?

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
Коментар від jurabike Переглянути коментар
Ну і нарили нову трейлову трасу:-)
а вот это интересно и дает большое желание приехать позырить

Востаннє редагував igrus: 12.08.2015 о 06:32.
Старий 12.08.2015, 08:10   #143 (посилання)
Райдер-Байкер

буду в готелі , трейлерів немає, палатку ставити можна , але на щебінь. Трави на майданчику немає.
Трасу рили екскаватором , наш райдер за 2 дні управився.
Старий 30.08.2015, 19:10   #144 (посилання)
Райдер-Байкер

Цьогорічну відпустку провів на Буковелі . Катав в їхньому байкпарку. На часі там є 3 повноцінні траси ДХ і одна незакінчена трейлова. 3 дні може й мало , та після тривалої перерви добре й так. Мені ососбисто найбільше сподобалась траса DH 3. Вона найдовша , комфортні трампи та цікава траєкторія. Траси 1 та 2 коротші, складніші, більше коріння. Тобто , швидше забиваються руки. Радує , що хоч і повільно , але будуються нові траси. На новій трейловій багато високих правильних контрнахилів. Саме то що потрібно для підняття майстерності. І надіюсь , що відкриття нових парків на г. Погар та в Красії лише пришвидшить процес розвитку ББП.
Ціна на катаня не дуже кусається . 100 грн за 5 підйомів чи 200 грн на весь день. Я знав що буду катати 3 дні ,то взяв 3денний за 495 грн.
Про каталку : тривалий перерив на пішов на користь. Перший день катав що буратіно, ну весь деревяний. На другий день підспустив тиск в вилці , розімявсь і все пішло значно веселіше, третій пройшов ,взвгвлі, на ура.
Про захист : звичайно , що катати треба в захисті. Раніше в мене був бодіармор та наколінники з пластиком. Я їх віддав знайомим на Майдан. Потім купив собі новий мякий захист, кажуть на нього `софт`. І бодік і захист ніг. Так от , протестив я його добряче. В ньому комфортніше крутити педалі, в ньому просто комфортніше, він легший. Та для новачків я би таки порадив версію з пластиком. Мої наколінники не врятували мене в Леогангу (зашивали ногу). В буковелі також вилетів через вел. Знову наколінник сповз, захист ліктя теж зїхав набік.
Про байк : Демо є Демо:-). Рама правильна, аморт працює, Вoxxer на повітрі ковта все підряд.

Крайній день віддав Воді. Лежали в басейні, загорали, дітей катав на бетменах. Сам катнув на водних лижах, на каяку та гідроциклі.
Все було бомбезно , Буковель це круто.
Старий 18.05.2016, 17:12   #145 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: на форумі

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Явно второй подьемник. Подождём открытия и отзывов.

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  FB_IMG_1463584218185.jpg
Переглядів: 212
Розмір:  179,9 КБ
ID:	22173
Старий 26.05.2016, 07:03   #146 (посилання)
Райдер-Байкер

Парк відкрито, дощ поливає. Найближчим часом буде добудовано ендуротрасу. Поки нема вільного екскаватора. Ціни на прокат ДХ велів виросли , але зявляться реінкарновані Cube 2.15.
Старий 26.05.2016, 21:00   #147 (посилання)
skysurfer

Снаряга: Rossignol S-5 (10); Armada jj (13); Armada Al Dente (14); Kaos SPK; Ride "Dream Hunter" (snb)
На кроскантрійнику по ендуро трасі реально буде катати?
Старий 01.06.2016, 22:14   #148 (посилання)
Райдер-Байкер

Так
Старий 10.06.2016, 12:20   #149 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: на форумі

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@jurabike, катал уже? Как там? На след выхи не собираешься? Мы с %igrus думаем...
Старий 10.06.2016, 15:47   #150 (посилання)
Райдер-Байкер

на жаль , ні

https://www.facebook.com/24198189252...type=3&theater

25 листопада гопніки лупнули наш магазин . 23 квітня вел винирнув на лох.уа . Акакунт фейковий , почали помалу прозвонювати . Обяву убили, трубку не піднімають. Мінти ? Жують соплі , робити не хочуть . Вел гопніки продати за нормальні гроші не можуть . Самі їздити не хочуть , бо палено , та й нах то їм ? Сидять з ним , як принцеса на горошині. А я в пічалі ...

хіба запитаю чи не приїхали 2.15
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Украинские горнолыжные соревнования 2012 slavič FIS территория 83 21.11.2012 14:43
Events: Bukovel Sunny Days II. 18-24 марта 2012 waterboy Events: made in Ukraine 43 10.04.2012 14:28
MTB: Календар закордонних івентів 2012 jurabike МТБ территория 3 17.02.2012 08:39
Events: Bukovel Grand Bike Fest Sheridan Events: made in Ukraine 12 26.09.2011 16:15
Events: Bukovel DH соревы Bukovel BikeParK Events: made in Ukraine 13 24.06.2011 08:50

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today010036 (75%)11 (23%)1 (2%)
Yesterday0114042485 (61%)54 (39%)1 (1%)
Month5963857122682363 (61%)1440 (37%)56 (1%)