Уїкенд провів на курорті. Мій магазин виступив партнером Bukovel Open Seasons по даунхілу та фан-джампінгу ( стрибки на велосипедах в озеро). Приїхали ми в Буковель ще в пятницю. Нас розселили в двокімнатні ЛЮКСномери які значнео розширили мою уяву про комфорт .
В ванній кімнаті було навіть джакузі, та не знайшлось на нього часу. Вечором сіли в Бугелі дивитись футбол .
і хоч як ми не вболівали за нашу команду, та це їй не допомогло ((.
Лижна школа придбала сучасну електронну систему обліку часу.
В суботу на кваліфікаціі вона доста потріпала нерви нам та райдерам, потужні раціі збивали сигнал. Та в неділю ми внесли зміни в нашу роботу і все пройшло без збоїв.
На старті райдерам було створено комфортні умови , стартові ворота накрили палаткою, згорів лише я )).
Імена переможців ні для кого не стали несподіванкою, виграли дуже швидкі райдери. Радий був бачити на подіумі Олега Чміля з Івано-Франківська.
Виграв для себе гонку і пятирічний Коля Логінов з Хуста. Він пройшов трасу за 18 хвилин.
До речі , про трасу. Хоча траса для багатьох райдерів була досить знайомою, і про неї часто говорять як про досить просту ,та було декілька зходів зза травм та поломок байків. Не фінішував зза травми коліна і Артем Макаренко за якого ми також всі вболівали.
Більше фотографій не маю, бо був увесь в роботі, та бачив та гонці багато фотографів з великими обєктивами. Чекаєм від них красиві знімки.
пи.си . Про байк-парк
поки я випускав на старті радерів , то майже всі райдери про щось питали. Найчастіше питали :
- коли запустять парк на 5-ці ?
- де канадський парк ( той шо на 5-ці) ?
- етап Кубка України буде на 5-ці?
- коли будуватимуть нові траси на 2-ці?
- чи можуть запустити парк на 5-ці хоча би на час проведення Етапу кубка україни ?
ну якось так.
пи.си. ще раз
Є вже анонс двох наступних івентів :
1) CUBE DAY 14-15 липня з концепцією сімейного відпочинку.
2) Етап Кубка України по даунхілу 10 серпня.
чекаєм всіх на ці івенти .
літній сезон на буковелі відкрито !.