Чудовий у нас МТБ розділ. Тре почитати якось. Але такої теми не було. І я вам скажу, чому. І в лижах і в байках раніше не було ютуб обучалок. І шоб не казали адепти закатування помилок, я дуже шкодую, що не було таких обучалок, коли ми починали. Харб тоді був, але його відосів не було на ютубі. Взагалі нічого не було, бо не було Гоупро, недорогих Фуджи Х-Н1, ніхто нічого не знімав. Атлети тренувалися з тренерами, аматори ходили до школи, продайдери ламали рами на ДХ. І нам це не показував ніхто! Тому ми й катали, як калічі.
Три роки тому я повернувся на вельвет. В цьому році я повертаюся в трейл/ендуро. Ледве відбився від серйозних дядєк з електричками - ненавиджу тяжкі байки. Не знаю, наскільки це правильне рішення, але бігти від реальності краще на 29 колесах. І це буде не так, як 2004-2013, які я тупо катав. Тепер все буде по обучалкам. І обучалкі будуть в цій темі. Користуйтеся, мені не шкода
Взагалі топовий ресурс, який я знайшов першим, це Пінкбайк. Шось неанглійською я навіть не намагався шукати. З нього і почну. Буду закидувати тільки те, що здалося реально корисним. Без прогрессії - що побачив, то й закинув. По назвам буде норм орієнтуватися