![]() |
Спасибо!
Посоветуйте вынос, рулевую, руль, подсиделко... нашел вот такие варианты:) Цена жжот:) Titec Pluto Gold Seatpost at Price Point Sette Vector Straight Handlebar w/ Sette Venn Stem COMBO at Price Point Главное что не дорогие и легкие относительно:) |
Цитата:
Кроме веса и цены существует еще очень важный параметр - жесткость. Можно купить очень легкий и не дорогой вынос... но "ПЛАСТЕЛИНОВЫЙ"! :) |
Ну и я напишу о своих обновках после продажи старой рамы+вилки, благо собрал их в одну "кучку" (пока только роторов не хватает):
- Рама: Scott Scale 20 (Carbon) - Вилка: Manitou R7 MRD Absolute 100 (2010) - Колеса: Roval Controle E5 - Система: Shimano XTR - Кассета: Shimano XT (11-32) - Вынос: Felt (100 mm) - Перекидка передняя: Shimano XTR (E-Type) Все, вроде! :) |
ротора будуть 160 чи 140 мм?
зараз є дико легенькі ротра ASHIMA. В нас їх можна придбати під брендом DARTMOOR |
Спереду 160, ззаду 140.
А вони зараз є у вас в наявності? Я просто зараз між ними та Alligator вибираю. :) |
ми мали тільки 160 і ті продали. Якби можу привезти але знаю що вони ще є в київському вилоджемі.
140 також |
Дякую за наводку. Треба їх попитати! :)
|
Я ось що подумав.
Зараз вагаюсь між Truvativ FireX GXP і Shimano M590. В першого всі зірки з алюмінію, в шімано велика з алюмінію а дві інші зі сталі. Як це скажеться на надійності? Я так розумію алюміній швидше вб'ється ніж сталь... Порадьте яку брати :) По ціні виходить ніби як одинаково... |
да вроде как Шимано будет по жеще, имхо
хотя они одного поля ягодки, с материалом звезд в этих вариантах не заморачивайся... бери, что красивее |
Все майже вже замовлено... тому порадьте... ТОПТАЛКИ, так-так іменно, на контакти поки що не хочу переходити :)
Вимоги: не чугун, не космічна ціна, надійні |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:48. |