![]() |
Цитата:
http://extreme.com.ua/forum/member-k...7766-upct4.jpg На самом деле не так важна надпись на раме велика.........по большому счёту все делаются практически из одних комплектующих. Надо смотреть на обвеску,колёса и т.д. Важный показатель общий вес велика,чем меньше тем лучше И решить для себя ,нужно ли переплачивать 600-1000 $ за пару кг. в минус :shock: |
Цитата:
|
to jurabike: автор запитання має зріст 182 см, вага 98 кг... - вже давно не підліток))) байк, що продається має зріст 20" (як каже автор повідомлення про продаж Fuji nevada). Отже, той байк має підходити під мій зріст, чи не так?
|
на том фото рама значительно меньше 20". Но он подойдет, просто геометрия рамы будет типа агрессивная)) ну и яйки уберечь больше шансов :)
|
2 deeko
попроси у продавця свіже реальне фото. На фото байк з 15" ростовкою. Це на райдера ростом 150-165 см або підлітків. Ростовка в 20" означає що від осі каретки до верхньої труби має бути 20" (множимо на 2,54 см і отримуєм 50 см). Тобто або є помилка в тексті продавця або там змінена рама. Якщо той Фуджі реально в 20" ростовці то бери і парся. І Бянкі і Олімпія значно простіші і слабші. |
Привіт
Розкажіть будласка як вибирати велік? Потрібен для катаня по гірскій місцевості і місту. І щоб можна стрибати по горбах. Грошинять 5000грн. Посовітуйте будласка що можна придбати за такі гроші? |
|
Мені просто пропонують вибирати CUBE і Orbea
я просто не шарюсь як вибирать. Вибираю по вигляду, а чим він напічканий немаю поняття і ще giant Yukon і giant Rincon ну ці модельки чикать потрібно місяць або більше Добавлено через 2 минуты В мене ще проблема вага, мене 100 кг. я нехочу кумить якусь лажу шоб вона підімною зразу розвалилась Добавлено через 2 минуты Рост 185 |
100 кг це серйозно
вибирай щось з категорыы ОЛ-маунтін чи Ендуро з підсиленою рамою, вилкою тощо з Спешиків це може бути Р1 АМ чи любий інший байк заточеий під агресивний стиль катання. |
А можна для чайника розшифрувати назви.
я вобще не розуміюсь у назвах |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:10. |