![]()  | 

ну процесс то увлекателен, но Альбертыч, насколько я понял, не хочет вел за многаденег :) 
	 | 

Альберович взагалі -то коваль. І може собі навіть викувати залізного коня.  
	правда,трохи важкенький буде кований ровер, але точно не розлетиться в кінці сезону. то нашо йому складати ровера, Альбертовичу, викуй-но собі ровер!:beer:  | 

он себе канты подточить не может.. ;) 
	а ты гришь ровер... :) хотя за бабки и лыжи из рессоры выковать может, наверно :-)) сорри  | 

Цитата: 

Начитався купу всяких різних творів на тему "ЯК вибрати лісіпєд", і зрозумів що головне почати, закінчити остаточну зборку - неможливо, у зв'язку з тим що: "Прєдєл савєршенства ні імєєт граніц" :wink: Согодні друган Каманчу привезе, буду визначатись протягом якогось періоду - чи воно мені треба :D  | 

Да Альбертовичу просто взгрустнулось летом, вот он нас здесь и вводит в блудняк:pleasantry: 
	 | 

Цитата: 

| 

Альбертовичу , (сорі, якщо я тебе з кимось попутала і мені зрадила пам"ять).але ж слухай, ну а нащо тобі ровера, коли в тебе колінні суглоби хворі? ти хочеш їх добити? 
	 | 

Цитата: 

| 

Дядя Витя, это не велосипед :(  его развалить только поездками в гараж за 2-3 недели можно. 
	 | 

Цитата: 

| 

Цитата: 

| 

Цитата: 

Цитата: 

Краще вмерти як мужчина - від сіфіліса, чим як засранець - від дезентерії. Цитата: 

| 

У темі 3 додатків 

Вчора катав на такому звірі: 
	 | 

Альбертович , не спорь зы мною 
	бери той Автор ы катай на здоровя не забувай про подарункове сыдло-диван...  | 

и когда ж эта эпопея закончится - Альбертович и пластилиновый велосипед :-))) 
	ты хоть каску одевай и о защите подумай.. и это... - с бровок не прыгай ;)  | 
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:49. |