![]() |
келлис и автор наиболее демократичны по цене
так же можно поискать НОВЫЙ вел на харьковтуристе (там уже не до конкретных марок) |
В характеристики пхати носа не буду, бо особливо ціквого там немає, але як на мене в даній ціновій категорії і комплектації та з моєю великою повагою і любов'ю до Спешів....я б взяв все ж таки Келліс. Це суто моя думка, тому, що Келліс це завжди був кантрійний бренд.
І якщо для лайтового катання з точки "А" в точку "Б" не бачу ніякого змісту переплачувати за бренд. |
Я так понял Мустафе он для реабилитации нужен... :(
Я за келлис, и не заморачивался бы :) |
Цитата:
|
Цитата:
прикольно получилось :) сначала сами-же попросили меня назвать условия, в которых нужны диски потом сами-же с этим не согласились потом сами-же полезли в даунхил и в конце-концов оказалось, что это Я отошел от темы :) P.S. попрошу заметить, что только я попытался объяснить в "топикстартеру" разницу между дешевым и дорогим байком, в то время как Вы продолжали навязывать мне спор о тормозах ;) Mustafa рост у Вас какой? |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
Цитата:
Теоретично рама (в магазині) підбирається така, щоб між верхньою трубою й до проміжності було хоча б 5, а краще 10см. Це в випадку "хлопчачих" рам. На практиці все залежить від бажаної посадки, дисципліни катання, довжини виносу, довжини трубочок та під якими кутами всі вони зварені та ще там щось. А каталожний розмір рами це як розмір взуття. 27см це, начебто, 41,5 розмір на рядянських взуттєвих фабриках. Але у підлих капіталістів Merrel мені зручно тягати 43,5 :crazy: Треба міряти. |
Цитата:
:D а про даунхил - я туда не полез, а привёл простой пример, в то время как вы уверенно доказывали, что дисковые тормоза нужны только на дубкАх и бояркАх. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:49. |