Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   МТБ территория (https://extreme.com.ua/forum/51-mtb-territoriya/)
-   -   MTB: Вибір байка (https://extreme.com.ua/forum/mtb-territoriya/743-vibir-baika.html)

Rain 25.04.2013 14:12

Варіант заміни не складний, одразу і байк перебереш. Але чи вийде вигідно продати раму і купити іншу - не факт. А щодо розміру рами - то це може бути не надто критично для спокійного катання по місту/парку, але якщо їздити агресивніше - то рама тобі буде завелика, маневрувати/стрибати і т.д. буде важче.
Мій друЖБАН купив собі байк Л замість свого розміру М - по місту йому добре їздиться, а от в горах були проблеми.

Добавлено через 51 секунду

рами розміру М - найліквідніші, якщо щось

kotandrey 25.04.2013 15:01

Rain, купляю перший свій дорослий велосипед, бюджет як завжди обмежений, тому і не хочеться кошти на вітер викидати )) , думаю заздалегідь, щоб покупка була вдалою та не дуже дорогою.
Дякую за пораду Rain, .
Місця катання справді місто, парк, хоча.. хто зна.. , може і поперти, і тоді фрірайд і все таке, як з лижами було, спочатку підготовлені схили, буковель а тепер тільки цілина цікавить, драг пилипець ))
Хочеться щов байк був поки що максимально універсальним.

Dimitry 25.04.2013 15:26

На ваш зрвст може і М-ка підійти, було би добре попробувати якщо така можливість є. Якщо немає то можна спробувати вирахувати за калькулятором, ось непоганий

kotandrey 25.04.2013 15:47

Я пробував, в притул по рамі (( , навіть більше, одним словом не підійде ((

Rain 25.04.2013 15:53

Ну дивись, з заміною рами ця оборудка може стати не надто вигідною - на заміні рами ти можеш втратити усю вигоду, окрім того, доведеться шукати раму, до якої б підійшли усі компоненти. Словом, то трохи напряг.
Але, якщо ціна дуже приваблива, то може і є зміст напрягтись.

Gora 25.04.2013 20:31

Всім привіт. Нарешті й я доріс до бажання придбати файний та трохи потужніший(разів так в 10) байк.
Ось примітив GT Force 3.0 Абсолютно новый велосипед GT Force 3.0 : б.у., объявление, продам, куплю. ціна 8500 грн, трохи кусюча але т нічо страшного. Чи він вартий того. Хтось катав на такому байку Карпати( мішаний цикл - трохи гори потм трасаі.т.д) мій ріст 182-185:) тут пропонується рама розміруL., то для мене нрмально?
Це має бути мій перший ближче до нормального велосипед. Поможіть будьласка розібратися, бо покищо в них не розбираюсь взагалі:)

Ще знайшов Giant Yukon FX Двухподвес Giant Yukon FX (3180430162) - Aukro.ua - крупнейший интернет-аукцион Украины. Безопасные покупки и продажи в интернете.

Dima PetroFF 26.04.2013 08:32

Первая ссылка почемуто не открывается, а второй очень даже неплох за такие деньги.

voventij 26.04.2013 08:39

Цитата:

Коментар від Slavko_D (Коментар 217118)
Необхідності в серйозному абгрейті немає, поки що все влаштовує, єдине вилка. Вилка на ньому стоїть жорстка, що при катанні по лісній чи польовій місцевості (приблизно 20-30% від загальних покатушок) трохи важко особливо рукам. Тому стоїть питання або заміни на звичайну амортизаційну вилку або заміна всього байку (бюджет виходить 1500-2000 грн.). Заміна вилки я думаю можна вкластись і в 100 у.о. Але яку вилку туди можна поставити поняття не маю....

В наявності зараз під 1" маємо лише чорну. Пошукаю білу.

Gora 26.04.2013 09:15

Цитата:

Коментар від Dima PetroFF (Коментар 217174)
Первая ссылка почемуто не открывается, а второй очень даже неплох за такие деньги.

Поправив перше посилання, вже працює.

Rain 26.04.2013 09:42

Форс кльовий!

от тут чуваки якраз обговорюють Форс 3, почитай.

Досить універсальний байк для ендуро-фр. І по місту +/- норм і в горах теж. Я катався на Форсі, мені дуже сподобалось. Легенький, на правильних компонентах і резині буде їхати дуже добре. Для початку можна буде купити до нього 2 комплекти гуми - один для гір і інший - універсальний для міста/лісу/кк. А далі вже - як піде, для більш жорсткого фрірайду там треба буде поміняти обода ну і т.д.

Добавлено через 4 минуты

Ціна за Форм непогана, якщо він в стані нового, як написанов оголошенні. Ну і на нього має бути гарантія, чеки там усілякі з драйвспорту і т.д.
На твій ріст Л буде норм, думаю.
Giant Yukon FX - більше для ендуро, якщо не помиляюсь.

Я би брав Форс.
Ну і як будеш купувати через транспортну компанію - тільки наложкою, і дуже добре його оглянь на наявність тріщин і т.д.

Gora 26.04.2013 10:08

Дякую за інфу, буду вирішувати. Мені якраз така універсальна машина мала б підійти.

У нас (в Косові) місцями дороги нема взагалі, так що не треба особо шукати бездоріжжя:)), і гори в тому числі.

wissem 26.04.2013 15:13

по первой ссылке отличный вариант за очень адекватные деньги для такого аппарата
:)

Gora 26.04.2013 15:21

Запропонували два вела, знову цвик в голову 29 колеса та ще й є розмір для мене ROCKHOPPER 29'12 ROCKHOPPER 29'12. Обзор, купить. Продажа ROCKHOPPER 29'12 в Киеве, Днепропетровске, Львове, Одессе, Харькове - отзывы, описания, обзор, цены Extrem Style.

або DISC 29'12 Hardrock SPORT DISC 29'12. Обзор, купить. Продажа Hardrock SPORT DISC 29'12 в Киеве, Днепропетровске, Львове, Одессе, Харькове - отзывы, описания, обзор, цены Extrem Style.

Хтось юзав подібну техніку? Бо якось не погано дивляться.
Також дивився на 29 Scott Aspect 930 2013
[Горные 29er - Велосипед горный 29 Scott Aspect 930 2013
Хтось юзав подібну техніку? Бо якось не погано дивляться, тай й відуки ніби позитавні.
Зараз йде мова про нові велосипеди.

deema 26.04.2013 15:26

Я бы не променял подвес 26ку на хардтейл 29ку. Подвес лучше хардтейла. Внутри группы уже наверное смотрел на 29ку. Но они новые заметно дороже.

Rain 26.04.2013 15:50

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 217205)
Запропонували два вела, знову цвик в голову

Найнери і т.д. хардтейли - то вже зовсім інший клас роверів. Тобі байк взагалі для чого? Форс для агресивного катання в горах підійде, як їхати догори, так і лупити у долину, а хардтейл-найнер - то по місту та трасі добре ввалювати, ну і кк, звісно.

Тож, маєш визначитись, для чого тобі байк, бо на даний момент я бачу, що ти від цінника відштовхуєшся - типу, щось +/- в районі 1 кілобакса.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:13.