![]() |
Squamish - Whistler BC.
У темі 2 додатків
Не буду создавать отдельную ветку, так как все равно пишу про выбор байка.
И так, так вышло что я еду по работе в Squmish - Whistler на пол года, жить буду в Squmish. У меня есть два вела один подвес cannondale gemini, и хардтаил. катаю я слабо, вот мне и интересно услышать от вас что было бы разумней взять с собой? Еду своим ходом, оба брать не хочу. Спасибо. :beer: |
Раз это Вистлер то подвес, конечно же :crazy:
|
Powder, лыжи бери!
|
Цитата:
|
Там где около большой звездочки маленькие желтенькие колесики, этот бери, красиво!. Жаль, у тебя розового вела нету... тогда бы никаких проблем с выбором :crazy::)
|
Считаю, если техника слабовата, лучше ее нарабатывать на хардтейле.
Подвес зашибись работает на скорости, а если едешь потихоньку, четкость управления хардтейла может быть лучше прощающей плюшевости. Жесткий хвост придется компенсировать ногами, зато гораздо веселее банни прыгать через всякие неровности. |
Цитата:
GoPro HD HERO Camera: Crankworx Whistler - Brian Lopes Air Downhill Run - YouTube |
Яростно плюсую подвес. +100 к скорости, опыта за полгода наберешь столько, что будешь свысока смотреть на нас всех.
|
Однозначно подвес! Технику на хардтейле нарабатывать хорошо, конечно, но на подвесе кайфа в разы больше! Тебе бы туда ещё дииму на пару дней - будешь вваливать:good:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
:D |
Толя , кадейл бери. Доламаєш його там - візьмеш Демо .
|
Всім привіт!
Обираю свій перший велосипед. Велосипед потрібен для катання в задоволення, по місту, парку, стиль катання не агресивний, прогресувати навряд чи буду. Мій ріст 167, вага 70, бюджет до 3000 -3500 грн., стан цікавить новий, та розгляну також б/у. З попередньо прочитаного зрозумів, що потрібен велосипед з категорій хардтейл, алюмінєва рама в 16-17 дюймів, хід вилки до 100 мм. В комплектації та виробнику який буду брати, поки що не розібрався. З того що є в нас в місті, придивився на GIANT CYPRESS 2012 та WHEELER CROSS 2012, що скажете на рахунок них? Порадьте будь-ласка з вибором велосипеду, марки, комплектації, місця купівлі! В цій справі повний новачок )) Вдячний наперед! |
Щоби вкластися у вказаний бюджет треба шукати щось минулорічне із знижкою. І сподіватися щоб велосипед був у наявності в необхідній ростовці.
Велосипед Kellys 2012 Viper 3.0 красный - Велосипеды Kellys 2012 - Велогранд ось непоганий варіант, для вказаних цілей вистачить із запасом, і ростовка ваша. |
voventij, не скажеш стосовно тих моделей, що я написав, як вони?
Просто є можливість подивитись, роздивитись шо і як! |
Дайте опис цих велосипедів
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:46. |