![]() |
Giant красивий, подвійні обода, касетна втулка. Вилка 63мм, але для міста та парка цього вистачить. Wheeler непонятно, там лише фото.
|
вот інша силка:
Велосипед Wheeler Cross 6.1 / 2012 Хардтейл |
Також вилка для міста 63мм ходу. Обладнання просте, втулка касетна. Можливо щось хтось більш з досвічених велосипедистів зауважить..
Для ваших цілей підійде практично любий брендовий велосипед, я б звернув увагу шоб була касетна втулка та подвійні обода. А далі обирати той що подобається.. |
Цитата:
|
jurabike, обов'язково пропонувати, цікавить реально!
Давай в приват пропозиції, розгляну напевно також б/у, він же буде значно кращим за такі гроші, чи не так? |
jurabike, а з жіночих є щось в залишках?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
наприклад як варіант specialized myka , тут вже залежить від бюджету. |
Sphera крім вилки має ще й обвіс початкового рівня, тому для серйозних покатушок слід змінити велосипед (імхо). Приходьте в Велогранд, Velogrand, купить велосипед Ужгород - Велогранд, є вибір як велосипедів із жіночою геометрією рами так і унісекс. Вибір залежить від бюджету, та від того де плануєте кататись.
|
а ще забув вказати важливий фактор якщо розглядати заміну вилки то колір повинен бути білий (це жіночий байк):)
Добавлено через 10 минут Цитата:
|
А я наоборот сторонник апгрейда. точнее - если есть достаточно денег - то скорее всего стоит купить новый в сборе. Только та же Мука - слабовата, особенно если смотреть на вилку. Там стоит эластомерная вилка, котоая реально не работает.
Итого, что я делал бы. Оценил что реально не устраивает в велике: тормоза, вилка. переклюки, колеса. рама и т.д. Если компонентов много которые хочешь менять - то меняй весь байк на другой. Если не устраивает только вилка - то меняй только вилку, тем более что реальность такова, что нормальные масляные вилки ставят уже на совсем крутые велы, у которых уже стоят верхние переклюки - и стоят соответсвенно кучу денег. А отдельно хорошую вилку можно взять наверное около 200-25- долларов. |
Необхідності в серйозному абгрейті немає, поки що все влаштовує, єдине вилка. Вилка на ньому стоїть жорстка, що при катанні по лісній чи польовій місцевості (приблизно 20-30% від загальних покатушок) трохи важко особливо рукам. Тому стоїть питання або заміни на звичайну амортизаційну вилку або заміна всього байку (бюджет виходить 1500-2000 грн.). Заміна вилки я думаю можна вкластись і в 100 у.о. Але яку вилку туди можна поставити поняття не маю....
|
Блин, не обратил внимание на твой велосипед. Если вынос выглядит так как на фотке которую ты указал - то значит там стоит дюймовая рулевая, амортизационные вилки такого стандарта - большая редкость и стоят относительно дорого.
Посмотри еще раз на вел - выглядит так http://pokochkam.ru/wp-content/uploa...vinos_menu.jpg или так http://www.cyclenews.ru/media/news/t...6550252hgm.jpg Если второй вариант - то дюймовый шток . Если первый вариант - то вилка 1 1/8 дюйма и такую вилку легко найти. |
Хлопці привіт!
Вибачайте, що встягаю в діалог, але в мене питання по рамі до байка, допоможіть будь-ласка. Наскільки критичний розмір рамии? До чого я веду, до того, що знайшов кльовий байк, за хорошу ціну, начинка від шімано XT, вот тільки рама розміру М ( в притул до пахової області )) а в мене розмір S (( Тому і питаю, не хочеться втратити хороший шанс по купівлі байка. Варіант заміни дуже дорогий та геморойний, чи ні? Вдячний наперед! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:25. |