Після 70км велопрогулянки знайшов таки 32Гб версію Нексус7. Уже кілька днів покористувався. Вибирав між ним, Айпад міні і Самсунг таб 3. Самсунг зразу відпав - тормознутий і екран поганий. Айпад так нічого, але відчувається старе залізо, що б там про оптимізацію не говорили. Екран малої роздільної здатності і пам'яті йому не хватає.
Тепер про Нексус. Кажуть, що зустрічається багато браку. Мені вроді нормальний попався. Працює швидко, тормозів ще ніяких не бачив. Екран - просто супер, чіткість вражає. В руці лежить зручно.
Що не сподобалось:
Акумулятор могли би побільше зробити. Хватає на десь на 7 годин активного користування з 50% яскравістю.
Кнопки для лівші і не дуже вдало розташовані - шукаю їх весь час. Камери для галочки. Для скайпу і hangouts хватає.
На автояскравості мені занадто темно. Вручну екран дуже яскравий, але то вручну.
Скайп писали лівою пяткою. Деколи вилітає, деколи просто глючить. Думаю поправлять.
Деякі програми ще не підтримують новий Андроїд, але це тимчасово. Нема апаратного еквалайзера, тому не зі всіма навушниками буде щастя.
В цілому апарат вийшов достойний -великий крок після першої версії.
|