Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Политика инсайд (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/12051-politika-insaid.html)

dada29 24.01.2014 23:22

Слава богу ,а то я думал что анализировать информацию сейчас не модно...согласитесь что с пояснениями это видео по другому выглядит,не так-ли?
А это дааалеко не единственный случай.

portos 24.01.2014 23:34

упс

Константин 24.01.2014 23:37

Facepalm Pivoman Не согласен Nadejda
-1Оскорбление aliensky
Аргументируйте

portos 24.01.2014 23:40

Цитата:

Коментар від dada29 (Коментар 242096)
Вот опять,ответов почему можно коктейлем молотова,а водой нельзя,я так и не получил,вся эта бла бла про нквд и опричну тоже слышал и не раз,я был рожден при ссср,и это была нисмотря ни на что великая держава,совка не помню,зато помню бесплатное образование,здравоохранениеи зарплату учителей на которую можно было позволить купить раз у пол года литровую банку черной икры,и Нет фашизму! А сейчас спокойно в центре идеализируют фашистов,собралась гопота чтоб безнаказанно "бить мусоров" ведь они стоят не потому что не могут разогнать фашистов,у них просто нет приказа атаковать. Я против любого фашизма,ЛЮБОГО!! И то что там сейчас транслируется на всю страну мне омерзительно!
Уважающий себя человек не будет стоять под знаменами фашизма!! И да ИМХО.

Я тобі відповім. Коктель молотова - зброя протестувальників, вода - влади. Не можна воду коли нижче 0 по цельсію, негуманно. Чому коктель молотова можна - да теж неможна, теж негуманно. Але безвихідь в людей. А якщо міліція гуманними і законними способами не може згамувати юрбу - то тут щось нетак. І проблема не в міліції і не в юрбі, а в причинах через які люди пішли битися з міліцією. Чи ти думаєш що просто комусь скучно стало і він вирішив з міліцією по-протистояти?
Я як і ти був народився в СРСР. Да, велика держава. або навіть так: ВЕЛИКА. Настільки велика, що коли я вчився в школі батьки дзвонили до сусідів (бо отримати власний телефон дома було досить непросто) і казали, що мені треба піти в такийто магазин, там мене вони зустрічали і ставили замість себе в чергу, бо їм треба назад на роботу. І стояв я там не годину і не дві, навіть і не знаючи за чим черга. І що саме страшне - дорослі люди які навколо стояли теж незнали за чим вони стоять... Бо щось привезли, а чи ще є те що їм треба чи нема - невідомо... А років через 5 після розвалу ВЕЛИКОЇ держави я узнав що моя баба була незаконно репресованою, пожила трішки десь під мурманськом, за що - досі невідомо. А дід - взагалі поляк, якого з братом,сестрою і мамою вивезли з Польші під Одесу. ВЕЛИКА держава розширювалася.
Безкоштовне лікування в ВЕЛИКІЙ країні - вітаю тебе, тобі пишуть з того світу. Коли мені було 4 місяці - пролежав майже 3 доби з температурою під 42, лікарі плюнули, непонятно в чом причина і як лікувати, 1 лікар і пару медсестр цілодобово збивали температуру, бо дід попросив за внука, а дід сапожнік їм взуття гарно ремонтував.
Про вчителів можу написати багато, в мене тітка, вона ж хресна вчитель. якщо коротко - то навіть писати небуду, освіту решормували так що її нема.
І про фашизм. Модне якесь зараз слово.
Фаши́зм (итал. fascismo от fascio «союз, пучок, связка, объединение») — обобщённое название крайне правых политических движений, идеологий и соответствующая им форма правления диктаторского типа[1][2], характерными признаками которых являются национализм[3][4], культ личности, милитаризм, тоталитаризм - це цитата з вікіпедії.
Ітого: що з НИНІШНЬОЇ влади підпадаж під це визначення: форма правления диктаторского типа, культ личности, милитаризм, тоталитаризм.
Уточню зразу: я проти навіть ліберальних націоналістичних озганізацій, це на випадок якщо мене почнуть називати бандерівцем і т.д.
Але: вчора я півночі займаючись своїми справами дивився що відбувається на нашому Рівненському майдані перед ОДА, і якби полізли "правоохоронці" їх розганяти - був би там і да збереже маска dunlop плуго-горнолижніка від смердючого газу
P.S. Извеняюсь что написал ответ на украинском языке, у меня мама родом из сибири, могу еще раз перепечатать на русском. Или на английском. Или даже на ассемблере, кодировку выбери только для вывода

nomeaning 24.01.2014 23:47

Цитата:

Коментар від %D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D 0%B8%D0%BD (Коментар 242103)
Таки в век информации врать не слишком получается.

Константин, я з Вами повністю згоден. Важко брехати текстом, особливо таким, який так "детально" описує реальне відео. Майже все збігається :acute:
А потім ще послухати коментарі постраждалого, так і сумнівів нема:
«Беркутівці» скакали по моїй голові і фотографувалися -- активіст, якого роздягнув «Беркут» - YouTube
При нагоді знову знайду відео з реакцією постраждалого про такі аргументовані коментарі силовиків про самопідпал.
П.С. Труси, мабуть, також горять, що скажені.

Pivoman 24.01.2014 23:51

2 Константин, dada29: такое чувство, что несмотря на шлемы, при приземлении с марса вы головой ударились, и верите всякой чернухе без авторства. http://smiles2k.net/smiles/plakat_smiles/tema_1.gif Кстати, одежда после попадания под беркутовский газ очень сильно воняет.

Константин 24.01.2014 23:55

Цитата:

Коментар від nomeaning (Коментар 242110)
Константин, я з Вами повністю згоден. Важко брехати текстом, особливо таким, який так "детально" описує реальне відео. Майже все збігається :acute:
А потім ще послухати коментарі постраждалого, так і сумнівів нема:
і.

Буду щаслив, если выложенная в моем посте информация, обычная тернотовская утка.

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 242111)
2 Константин, dada29: такое чувство, что несмотря на шлемы, при приземлении с марса вы головой ударились, и верите всякой чернухе без авторства.

Не знаю за dada29, а за себя скажу,приземление было давно ,и розовые очки с меня точно слетели :(

Sova 24.01.2014 23:59

2 Константин, dada29,
я еще видела подборку видео, где этого парня задерживали и статью под этим. Не могу ссылку найти. Но видно, что он не самосажжением занимался. Лед долбил?

waterboy 25.01.2014 00:05

у меня только один вопрос.. как?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...88291341_o.jpg

Pivoman 25.01.2014 00:13

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 242112)
Не знаю за dada29, а за себя скажу,приземление было давно ,и розовые очки с меня точно слетели :(

http://nevsedoma.com.ua/images/2009/205/1/demotiy6.jpg

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:56.