![]() |
Слава богу ,а то я думал что анализировать информацию сейчас не модно...согласитесь что с пояснениями это видео по другому выглядит,не так-ли?
А это дааалеко не единственный случай. |
упс
|
Facepalm Pivoman Не согласен Nadejda
-1Оскорбление aliensky Аргументируйте |
Цитата:
Я як і ти був народився в СРСР. Да, велика держава. або навіть так: ВЕЛИКА. Настільки велика, що коли я вчився в школі батьки дзвонили до сусідів (бо отримати власний телефон дома було досить непросто) і казали, що мені треба піти в такийто магазин, там мене вони зустрічали і ставили замість себе в чергу, бо їм треба назад на роботу. І стояв я там не годину і не дві, навіть і не знаючи за чим черга. І що саме страшне - дорослі люди які навколо стояли теж незнали за чим вони стоять... Бо щось привезли, а чи ще є те що їм треба чи нема - невідомо... А років через 5 після розвалу ВЕЛИКОЇ держави я узнав що моя баба була незаконно репресованою, пожила трішки десь під мурманськом, за що - досі невідомо. А дід - взагалі поляк, якого з братом,сестрою і мамою вивезли з Польші під Одесу. ВЕЛИКА держава розширювалася. Безкоштовне лікування в ВЕЛИКІЙ країні - вітаю тебе, тобі пишуть з того світу. Коли мені було 4 місяці - пролежав майже 3 доби з температурою під 42, лікарі плюнули, непонятно в чом причина і як лікувати, 1 лікар і пару медсестр цілодобово збивали температуру, бо дід попросив за внука, а дід сапожнік їм взуття гарно ремонтував. Про вчителів можу написати багато, в мене тітка, вона ж хресна вчитель. якщо коротко - то навіть писати небуду, освіту решормували так що її нема. І про фашизм. Модне якесь зараз слово. Фаши́зм (итал. fascismo от fascio «союз, пучок, связка, объединение») — обобщённое название крайне правых политических движений, идеологий и соответствующая им форма правления диктаторского типа[1][2], характерными признаками которых являются национализм[3][4], культ личности, милитаризм, тоталитаризм - це цитата з вікіпедії. Ітого: що з НИНІШНЬОЇ влади підпадаж під це визначення: форма правления диктаторского типа, культ личности, милитаризм, тоталитаризм. Уточню зразу: я проти навіть ліберальних націоналістичних озганізацій, це на випадок якщо мене почнуть називати бандерівцем і т.д. Але: вчора я півночі займаючись своїми справами дивився що відбувається на нашому Рівненському майдані перед ОДА, і якби полізли "правоохоронці" їх розганяти - був би там і да збереже маска dunlop плуго-горнолижніка від смердючого газу P.S. Извеняюсь что написал ответ на украинском языке, у меня мама родом из сибири, могу еще раз перепечатать на русском. Или на английском. Или даже на ассемблере, кодировку выбери только для вывода |
Цитата:
А потім ще послухати коментарі постраждалого, так і сумнівів нема: «Беркутівці» скакали по моїй голові і фотографувалися -- активіст, якого роздягнув «Беркут» - YouTube При нагоді знову знайду відео з реакцією постраждалого про такі аргументовані коментарі силовиків про самопідпал. П.С. Труси, мабуть, також горять, що скажені. |
2 Константин, dada29: такое чувство, что несмотря на шлемы, при приземлении с марса вы головой ударились, и верите всякой чернухе без авторства. http://smiles2k.net/smiles/plakat_smiles/tema_1.gif Кстати, одежда после попадания под беркутовский газ очень сильно воняет.
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
2 Константин, dada29,
я еще видела подборку видео, где этого парня задерживали и статью под этим. Не могу ссылку найти. Но видно, что он не самосажжением занимался. Лед долбил? |
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:56. |