![]() |
Олена Білозерська: Знаю, як треба! - Батальйон "Азов". Бій за Маріуполь (ФОТО, ВІДЕО)
Как освобождали Мариуполь Отже, 13 червня у Маріуполі був бій - сили АТО (добровольчий спецбатальйон "Азов" в якості штурмового загону, а також батальйон "Дніпро" і Нацгвардія, за підтримки Збройних сил) проти бойовиків ДНР. В результаті Маріуполь був повністю звільнений від "сепаратистів". Найперше, що маю сказати. Командири "Азову" - лідери організації "Патріот України" Андрій Білецький і Володимир Шпара - ті самі націоналісти, які за Януковича відсиділи по кілька років за сфабрикованими звинуваченнями ("справа васильківських терористів" і "справа оборонців Римарської"). І вони там у батальйоні такі не єдині. Зараз "Азов" - один з небагатьох підрозділів, який реально воює, причому результативно. Так ось, хлопці, які беруть участь у ідеологічно вмотивованих мордобоях, хлопці, на яких можна повісити спроби підпалів і підривів (на обивателів таке не вішають) - от саме вони, коли приходить час, воюють за Україну. А решта, в кращому разі, посилають гроші на армію, які розкрадають щурі в погонах і без. До речі, за імперську Росію з того боку, крім проплачених покидьків, воюють точнісінько такі самі, ідейно вмотивовані. І рахунок досі не на нашу користь, зокрема, тому, що патріотам Російської імперії їхні можновладці допомагають завойовувати Україну, а українським патріотам боронити Україну наші можновладці перешкоджають - не озброюють і не дають озброюватися самостійно. "Патріот України" і СНА складають кістяк "Азову", але далеко не всі бійці батальйону - націоналісти. Людей з більш поміркованими поглядами не бентежить сусідство хлопців з витатуйованими рунами і написами типу "100% racist". А якщо, може, когось і бентежить, він у цьому не зізнається, бо в "Азові", не останньою мірою завдяки допомозі Олега Ляшка, є можливість воювати. Далеко не всім підрозділам так пощастило. Перш ніж розповідати власне про боєзіткнення, доречно буде сказати кілька слів про ситуацію в Маріуполі. Батальйон "Азов". Бій за Маріуполь (нове відео) - YouTube |
Bob_Kneissl, c ужасом думаю, что было бы, если бы Бене было выгодно сыграть за другую сторону.
|
Зато те, кто все же рискнули прикупили этой весной акционники на Буковель правильно вложились. Он играет, в том числе и на эти деньги. Я вложился:oops:
Как ни цинично это звучит... |
Вот это меня радует гораздо больше, чем кислая "первомайская демонстрация" с украинской символикой на встрече гепы. И говорит гораздо больше, чем флаги на зданиях по разнарядке.
Харьковский метрополитен захвачен бандеровцами !! - YouTube Какой материал пропадает! Ни у кого выхода на киселёва нет?:pleasantry: |
Сдал с десятью сотрудниками кров для раненых в военном госпитале.
|
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У мене для вас колеги хороші новини, і для усієї України. А привіз я їх із Дніпра і Харкова. Бачив зенітні установки, колони біженців, і колони військових які їхали на передову.
Поспілкувався з усіма, з народженими в Україні і ссср, з ультрасами і наівть з колишнім беркутом. Дійшов до висновку і прогнозу. Народжені в Україні і ті кому до 40-ка ходять у вишиванках, віночках і співають пу-ло ло. Значить будувати і формувати суспільство є кому). Від 40-ка і до 50-ти це заляканий не визначений і деморалізований прошарок суспільства, долю якого я не можу зпрогнозувати. Напевно вони закінчать так само як і ті кому від 50-ти Від 50-ти і далі, їх просто убє і повільно знищить Т2. А що до колишніх беркутів то таке враження що їм бракує справжньої спартанської любові. До речі хто такі бандерівці і як вони виглядають знають хіба тільки ультраси. Слава Україні. Слава нації. Смерть телевізуру. Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
:oops:jack, а вы точно знаете что такое спартанская любовь?
Она же греческая:oops: :ROFL: |
1000500 знаю, але не з власного досвіду, а тільки з історії.
А ви знаєте? чому типу беркути після армії йдуть у подібні підрозділи? Я знаю я був в армії. Добавлено через 5 минут До речі греко-спартанська імперія одна з найпотужніх імперій світу, це вам не євросоюз вони там ще жорстко воювали. |
Нужна помощь новому батальону,
Igor Lutsenko: Андрій, співзасновник легендарної нашої ініціативи "Збережи Старий Київ", зараз збирає кошти на допомогу київському територіальному батальйону оборони. Прошу долучатися. 450 наших хлопців, солдат і офіцерів були мобілізовані до Батальйону територіальної оборони Києва. Це наші чоловіки, сини, родичі, друзі, колеги, сусіди. Хоча метою батальйону була оборона Києва і охорона стратегічних об'єктів, на минулому тижні їх несподівано відправили в зону АТО. Хлопці вже воюють. Як завжди, є багато нагальних потреб. Як завжди - зрада у вищому командуванні, як завжди не зрозуміло. Ми самі збираємо гроші на придбання і доставку, бо там наші рідні і близькі. Бронежилети, каски Приватбанк 4149 4378 3200 8617 Литвин Вікторія Володимирівна Ліки, медпрепарати, в т.ч. "гемостоп" Приватбанк 5457 0829 7400 1526 Лобицька Наталія Геннадіївна Апаратура (ліхтарі, рації, тепловізори) Приватбанк 5168 7423 4319 2864 Горбаль Андрій Миколайович Ми вже зібрали і доставили хлопцям десяток бронежилетів, каски, генератори, засоби зв'язку, та інше - майже на 100 000 грн. Ми знаємо, що існують також інші групи підтримки батальйону - родичі, друзі, колеги бійців. Давайте координуватися. Дякуємо усім хто вже надав і надає допомогу, і за репост, безпощадний репост! Інформаційна сторінка: https://www.facebook.com/BTOKyiv/ |
Давайте краще пролюструємо відповідальних і причетних до 7-ми мільярдів і 150 мільйонів,+52чи62 мільйони зекономлених на 2-му турі, уже виділених і зібраних коштів.Там точно вистачить на вищеперечислене. Давайте оприлюднимо фамілії. Давайте їх відвеземо на передову. Я вже знаю одного це"Яйценюх" він просив кулю у лоба з честю і гідністю, знаєте такого? Прошу оприлюднювати решту.
Дружина мого колеги за власний кошт придбала броник 5-го ступеню і власноруч відвезла йому на передову. |
Цитата:
и таки, откуда? :crazy: пысы. Учился в Харькове 4 года, и в те времена ничегошеньки подобного не замечал :agree: |
Цитата:
Моя Диана с сестрой и своей "шейпинг компанией патриотов" были на этом концерте. "Девчёнкам"ооочень понравилось, Славик был просто АТОМНЫМ , народ пёрло не по-децки! http://http://dozor.kharkov.ua/event...a/1151606.html На следующий раз затребовали билеты в фан-зону. Там, говорит, было намного веселей и дешевле чем на трибунах ...:shock: Теперь над нашим бассейном во дворе 2 жовтоблакытных флага висит и про Россию мне запрещено не только говорить , а даже думать:punish: Кстати Вакарчук высказывал очень правильные мысли . И не призывал к насилию на Донбассе. "Вакарчук отметил, что призывает к миру и возобновлению диалога. Он подчеркнул, что людям нельзя запрещать проведение местных референдумов. Кроме того, по словам Вакарчука, Донбасс действительно не слышали годами. В основном потому что у народа всегда был посредник между ними и киевской власти и который доносил людям ту информацию, которая им была выгодна." Как прекратить войну на Донбассе: Вакарчук и журналисты дискутировали в Харькове (ФОТО, Обновляется) - Городской Дозор Мне лично вот эта его мысль очень понравилась "Вакарчук отметил, что жители каждого региона должны сами определять какие у них должны стоять памятники, каких героев чествовать, но жители всех регионов должны отвечать за то, чтобы суды были честными, экономика росла и т.д.":good: Радует , что хоть рок -певцы про экономику Украины думают.:cry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:10. |