![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
"Прошла зима, настало лето – спасибо партии за это». Наши посты тут возможны завдяки Шеридану, создавшему этот форум. Что за люди, чуть что - истерика, не ваша дата - спокойно проходи мимо. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мій чоловік служив в совармії, але це не святкуємо, бо сам відмовився. Нам не соромно за події останніх пяти років, їх ще оцінять і люди, і українці в історичному масштабі. Жаль, що Ви не бачите(не хочете бачити) реальних змін у всіх сферах і не розумієте що країну і людей не можна змінити за п"ять років, потрібно ще багато років, щоб запрацювала економіка, люди стали платити податки і піднявся рівень життя. В мене багато претензій до нинішньої влади, але є впевненність, що моя дочка і майбутні внуки будуть жити в цивілізованій Україні. |
Я вам ось що скажу: мені вчора довелось побувати в Білорусі і пробувши там годин зотри я так і не відчув,що я саме в Білорусі. Документообіг мордорською,радіомовлення мордорською,по радіо всі вітають один одного с дньом зіщітніка отєчєства і всі дружно дрочать на совок...вони остаточно втратили свою національну ілентичність. До чого я то все розповідаю? А до того,що в нас,слава Богу,є алергія на совок і на все,що з ним пов'язане. В нас на генному рівні закладено відторгнення всього мордорського,а останнім часом і совкового. Ми віками виборювали свою незалежність і національну ідентичність і ці здобутки були примножені за останні п'ять років. Ось чому українці не святкують 23 фєвраля і не тільки. Так,влада у нас не ідеальна і до неї дійсно багато запитань,але я тішусь хоча б можливістю задавати владі запитання і що вона відверто не проросійська як була до цього. Головне то все не проїбати,як ми вміємо,бо потім доведеться починати все з нуля...
|
Учитывая что согласно данным Google Trends запросы, связанные с днём 23 февраля, лидируют в числе поисковых запросов в Google из Украины, то никакой аллергии нет. А память есть.
|
@Amphibia ,все вірно, молоді українці не знають що то за свято,от і запитують у гугла що то за хрєнь і навіщо його святкувати.
Додано через 2 хвилини ...і з пам'яттю дійсно в нас все добре і все ми пам'ятаємо,хоча багото чого хотіли б і забути... |
@Korben Dallas , молодые украинцы младше 5лет? :)
|
Цитата:
Для кого то он праздник, для кого то день осла... Его очень активно будет праздновать ваш враг :acute: Но при этом моя мама им брезгует :beee: Говорит как вы примерно... Не будем вводить двойных стандартов, праздник врага - нам противен и неприемлем. Ну и так далее по календарю... Поймите радикализм, национализм, обсирание того что вам не понятного или не приемлемо - приводит к конфликтам, негативу, непониманию... Это разрушает Мир и взаимопринимание иного. Поменяли одного царя на другого и все стало лучше. Не буду о том что будет дальше, это в Кино уже снято... Добавлено через 3 минуты То что женщины самые искусные манипуляторы я в курсе, они побеждали даже самых великих диктаторов и древних богов... Поэтому я не удивлен победой над одним из смертных :pardon: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:10. |