Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Праздники 2019-2023 (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13303-prazdniki-2019-2023-a.html)

Sumrok 24.02.2019 10:50

Цитата:

Коментар від murrena (Коментар 338909)
а другие - отмечают 23 февраля.

Да его уже никто не празднует,
Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 338888)
Кто стирал портянки и нюхал кирзу, тот поймёт и помнит..

А дух им больше подымают те твари, которые в кабинетах требуют у них справки участников АТО.

Amphibia 24.02.2019 14:25

Цитата:

Коментар від kvitkar (Коментар 338903)
І ваші пости на цьому форумі можливі завдяки УКРАЇНСЬКИМ воякам, які всіх нас захищають від московитів.

"Прошла зима, настало лето – спасибо партии за это».
Наши посты тут возможны завдяки Шеридану, создавшему этот форум. Что за люди, чуть что - истерика, не ваша дата - спокойно проходи мимо.

A888 24.02.2019 17:08

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 338861)
@Schussfahrer, кто такое заявляет/постит - показывает прежде всего кто есть сам.
Я отца поздравил, подарил даже шапку НЭ - Вашингтон Кэпиталс, в этом нет ничего плохого, ему приятно :friends:
Чего вы на других ровняетесь, живите своей жизнью и не творите желч.
Не праздник вам- норм, чего говном стены расписывать...

Не, ну реально, вот нафиг мне те поздравления, нашей, украинской ваты(, с GIFками с триколором и радостными, рашистскими возгласами ( Ну служили, только зачем из этого делать чудо(

ex_edc 24.02.2019 17:49

Цитата:

Коментар від Sumrok (Коментар 338907)
@kvitkar, А как быть тем кто воевал 41-45 ? 9 Мая тоже праздник агрессора , если это хоть как то поможет нашим парням на Донбассе- я двумя руками за, перенесём, переименуем.

9 травня свято не агресора, а перемоги над нацистською Німеччиною. Хоча актуальнішим є 8 травня - день пам"яті і шани загиблим і Другій світовій. Бо називати перемогою результати тієї м"ясорубки мені складно. Доречі фронтовики дуже рідко пили за перемогу. більше - "щоб не повторювалося".

VeraM 24.02.2019 18:45

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 338865)
Сейчас времена не лучше (((
Мне уже стыдно за настоящую историю, а что про это напишут вообще :No:

Добавлено через 7 минут

Тех кем вы не гордитесь подняли по звонку и 70% направили в мясорубку Чернобыля :agree:
Мой отец был среди них.
Теперешние защитники надеюсь поступят так же, если подобное случится, не взирая на религию, политические взгляды и личные неприязни...

Нам ці свята насадили при совку, а насрпавді ці дні (23.02 и 9.05) не святкові а скорботні для українців, бо дуже багато горя та смертей принеси і совармія і друга світова ( батько воював і розказував про ті події) зараз відкрили архіви і можна прочитати, що в реальності відбувалося з 1939р по 1945р. Живих ветеранів майже не лишилось, святкують в більшості ряжені, українці вітають воїнів і згадують своїх загиблих в інші визначені дні.
Мій чоловік служив в совармії, але це не святкуємо, бо сам відмовився.

Нам не соромно за події останніх пяти років, їх ще оцінять і люди, і українці в історичному масштабі. Жаль, що Ви не бачите(не хочете бачити) реальних змін у всіх сферах і не розумієте що країну і людей не можна змінити за п"ять років, потрібно ще багато років, щоб запрацювала економіка, люди стали платити податки і піднявся рівень життя.

В мене багато претензій до нинішньої влади, але є впевненність, що моя дочка і майбутні внуки будуть жити в цивілізованій Україні.

Korben Dallas 24.02.2019 19:19

Я вам ось що скажу: мені вчора довелось побувати в Білорусі і пробувши там годин зотри я так і не відчув,що я саме в Білорусі. Документообіг мордорською,радіомовлення мордорською,по радіо всі вітають один одного с дньом зіщітніка отєчєства і всі дружно дрочать на совок...вони остаточно втратили свою національну ілентичність. До чого я то все розповідаю? А до того,що в нас,слава Богу,є алергія на совок і на все,що з ним пов'язане. В нас на генному рівні закладено відторгнення всього мордорського,а останнім часом і совкового. Ми віками виборювали свою незалежність і національну ідентичність і ці здобутки були примножені за останні п'ять років. Ось чому українці не святкують 23 фєвраля і не тільки. Так,влада у нас не ідеальна і до неї дійсно багато запитань,але я тішусь хоча б можливістю задавати владі запитання і що вона відверто не проросійська як була до цього. Головне то все не проїбати,як ми вміємо,бо потім доведеться починати все з нуля...

Amphibia 24.02.2019 19:34

Учитывая что согласно данным Google Trends запросы, связанные с днём 23 февраля, лидируют в числе поисковых запросов в Google из Украины, то никакой аллергии нет. А память есть.

Korben Dallas 24.02.2019 19:39

@Amphibia ,все вірно, молоді українці не знають що то за свято,от і запитують у гугла що то за хрєнь і навіщо його святкувати.

Додано через 2 хвилини

...і з пам'яттю дійсно в нас все добре і все ми пам'ятаємо,хоча багото чого хотіли б і забути...

Baralgin 24.02.2019 19:58

@Korben Dallas , молодые украинцы младше 5лет? :)

Джигит 24.02.2019 20:23

Цитата:

Коментар від VeraM (Коментар 338926)
Нам ці свята насадили при совку,

тогда там нехватает еще одной красной даты, ее здесь уже упоминали.
Для кого то он праздник, для кого то день осла... Его очень активно будет праздновать ваш враг :acute: Но при этом моя мама им брезгует :beee: Говорит как вы примерно...
Не будем вводить двойных стандартов, праздник врага - нам противен и неприемлем.
Ну и так далее по календарю...
Поймите радикализм, национализм, обсирание того что вам не понятного или не приемлемо - приводит к конфликтам, негативу, непониманию... Это разрушает Мир и взаимопринимание иного.
Поменяли одного царя на другого и все стало лучше. Не буду о том что будет дальше, это в Кино уже снято...

Добавлено через 3 минуты

То что женщины самые искусные манипуляторы я в курсе, они побеждали даже самых великих диктаторов и древних богов...
Поэтому я не удивлен победой над одним из смертных :pardon:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:10.