Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

ник50 04.11.2021 19:55

Цитата:

Коментар від Gagaryn (Коментар 414763)
апрески не будет прежним, в яблуныце закрыли стартап - накрыли бордель

О. навеяло: -Эй подруга, минет сколько денег? -8000 грн! -А скидка возможна? -Нет, не могу, я реализатор!

HappySkier 11.12.2021 18:56

Украинские фристайлисты добыли еще одну награду в миксте на Кубке мира

HappySkier 03.01.2022 22:09

Мої сторінки у Facebook та Instagram

Перед новим лижним сезоном, на початку грудня вирішив зареєструватися у Фейсбуку та Інстаграмі, бо сподівався, що до Альп все ж таки доїхати в цьому році вийде і щоб більш оперативно викладати свої враження під час поїздок.

Ось мої адреси
Happy Skier
Happy Skier

Але часу розібратися що і як треба писати у фейсбук раніше не було.
Тільки от зараз, коли з’явилося, що писати, створив на фейсбуку перший допис з вчорашньою інформацією. Не впевнений, що все гарно вийшло, тому є прохання до досвідчених фейсбукчиків подивитися, чи все нормально там виглядає з інших акаунтів.
Мій Instagram наразі ще пустий.

Раніше у цих соціальних мережах не «сидів» та їх не дуже й читав і, оскільки часу на соцмережі у мене мало, то поки ще не встиг розібратися, що і як тут робиться, як шукати друзів тощо.
Я відкритий до всіх членів та читачів extreme.com.ua.
Тому, якщо у Вас є бажання приєднатися до мене в друзі та вже давно «сидите» в цих соціальних мережах і орієнтуєтеся що і як робиться, то надсилайте мені запити. Буду щиро радий Вас бачити у своїх контактах.
Оскільки у фейсбуку Ви можете бути зовсім під іншими іменами, то пароль на приєднання: «extreme.com.ua»

Буду також щиро вдячний за зауваження, якщо мої дописи будуть виглядати зі сторони не в найкращому вигляді. Буду вчитися користуватися цими мережами.
Але про extreme.com.ua забувати також, звичайно, не збираюся. 😊

Bob_Kneissl 03.01.2022 22:59

@HappySkier, Запит подав,:agree: але на аватарку поставте своє любе фото, тому що, без фото багато ботів,:secret: а це на обкладинку.;)

holodok 09.01.2022 21:40

Всем привет. Подскажите если кто знает - где могут принять на проживание с собакой ?
Пёс Кане-корсо под контролем жены пока я на снег.

kvitkar 11.01.2022 09:34

Цитата:

Коментар від holodok (Коментар 415686)
Всем привет. Подскажите если кто знает - где могут принять на проживание с собакой ?
Пёс Кане-корсо под контролем жены пока я на снег.

Локація?

holodok 12.01.2022 08:52

@kvitkar ,доброго. Дивлюся зараз у бік Славського, але нічого зовсім про це місце не знаю .
важлива наявність снігу , до умов ми ставимось адекватно.

kvitkar 13.01.2022 10:46

@holodok за я Славське нічого не знаю. У ПДБ раніше приймали «Справжня казка» і «Дерсу Узала», на Дразі «Янтри»

holodok 13.01.2022 11:12

@kvitkar , дякую

HappySkier 20.01.2022 10:10

Французький актор Гаспар Ульєль помер після травми на гірськолижному схилі - портал новин LB.ua

а це Ерджієс
Співробітник ООН загинув на гірськолижному курорті Туреччини - портал новин LB.ua

igor_Ka 23.01.2022 03:35

@holodok ,
В Круасане (Буковель) нас принимали , правда летом

HappySkier 26.01.2022 17:48

Інструкція для бордерів, як правильно долати горизонтальні ділянки :D
http://img2.joyreactor.cc/pics/post/...if-7168082.gif

ag74 10.02.2022 12:00

Друзья, в новостях грозятся с 11-го февраля обьявить по Закарпатской области "красную зону".
Какие ваши прогнозы (инсайды) по работе горнолыжных курортов области (Плп/Пдб, Изки и т.п.)? :skiing:

Sheridan 24.02.2022 23:58

ще катнемо в цьому сезоні, не бійтеся ;)

HappySkier 10.03.2022 18:41

Для тих, хто хоче виїхати з Києва на Західну Україну є важлива інформація від @Skyclub-a (він сам зараз не може викласти її на форум):

Наш Спринтер поремонтували і він поїде завтра з Києва, з Оболоні, вул. Північна, 11 березня, у 16.00 на Львів, там є до 17 місць.
Є безкоштовні місця за рахунок спонсорів!
Якщо ви хочете оплатити комусь спонсорське місце - будемо вдячні.
5457 0822 3742 2386 Федак Олександр Володимирович, приватбанк
Місце у бусі бронюється внеском на соляру 500гр мені на карту. Жінки, діти, поранені, люди похилого віку, чоловіки з родиною, свійські котики, маленькі песики в клітинках- такий пріорітет. Для тих, у кого ці 500гр реально останні, ми цей внесок повернемо після старту, це робиться також для відокремлення тих, хто виїдає мозок, а потім не їде( и покидать понты, к сожалению, такого все еще много).
При можливості візьмемо вантаж або, та великих собак-це вже за доплату.
Зв'язок зі мною - месенжер, вайбер, телеграм. Телефон тільки при неможливості іншого звязку.
+380961401236

Bei Facebook anmelden

---

@Sheridan, я хотів створити нову тему для цього повідомлення типу "Взаємодопомога під час війни з росією", але мені чомусь не вистачило прав на це.
Може ти зробиш?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:48.