![]() |
@Dobermann , опять бухаешь?
|
@Sheridan, ???
Ніколи тим не страдав, дякувати Богу. |
Тогда оставь свои догадки о складах и запасах себе. Кланы какие-то приплёл...
Впервые за 10 лет я заметил хоть что-то новое в этом болоте благодаря Марницу. Так и эту тему засрали. Завтра почищу. Спокночь |
Цитата:
Та вообще ПОФИГ НА РАЗНОЖКУ ! Я всегда говорил, что пофиг :secret: Она следствие, а не причина. Люди классно катают и с ней и без нее |
|
До чого тільки люди не додумаються. Я, наприклад, такого ще не бачив. :shock:
1. Halbfinale: 1. FC K?ln vs. HSV - Deutscher Eisfu?ball Pokal - YouTube |
Сижу расстроенный, пришлось сдать билет в Славское, жена заболела оставлять одну нельзя, и нахожу вот ткой настольгический фильм Фильм "Турист-горнолыжник" СССР, 1976 г. - YouTube. В 1979, когда я начинал его нам крутили. Сейчас кажется все смешным а тогда...
|
|
|
Цитата:
|
Випадково натрапив ось на це відео.
Виявляється, у нас проводять цікаві змагання! Питання: чому інформація як про них, так і репортажі як цей не популяризуються і не поширюються у нас, зокрема у новинах? Це відео має усього тільки 125 переглядів за місяць! Невже змагання наших лижників / бордистів нікого не цікавлять? Чемпіонат України 2021 зі сноубордкросу серед дорослих та юніорів - YouTube |
|
Head International почав будівництво заводу гірськолижного спорядження у Вінниці - новости Украины, Економіка - LIGA.net
Ден, коли вже ELAN i ARMADA? ) |
@ex_edc, поговори с @Kirill на эту тему ))) А детскую Армаду уже давно делают на заводе Близзарда в Закарпатье
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:15. |