Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
20.12.2017, 17:05
|
#2811 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: K2 T9 Sweet Luv
|
Цитата:
Коментар від Deimos
@murrena, Оскорбление? Вы серьёзно? Это после поста про "даунов" "забитых" и "аутистов" ?
|
Серьезно. Мат - это оскорбление.
|
|
|
20.12.2017, 21:19
|
#2812 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Є!
|
Цитата:
Коментар від murrena
Мат - это оскорбление.
|
Любе слово, за певних обставин, може бути образою.
На мій погляд, питання в тому, наскільки щільно ми будемо цей самий мат вживати на форумі?
Чи є якась межа і де вона проходить? Наскільки "це" доречно?
Чому дорослі люди поводять себе, як підлітки, яким батьки вчора перестали давати по жопі за матюки?
Тут, в першу чергу, адмінам тре визначитись! І, якщо, доведеться визнати, що мат - це кульно і норма... Я хочу це бачити!
|
|
|
21.12.2017, 01:22
|
#2813 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від sanyana
адмінам тре визначитись!
|
мат у нас был запрещён лет 14 на форуме. при всём том, что лично я на нём разговариваю границы оскорблений чувствуются очень хорошо, так что не переживайте, оскорбление мы увидим и разрулим или забаним. Ведите себя по-человечески и всё будет
Цитата:
Коментар від sanyana
кульно і норма
|
|
|
|
21.12.2017, 10:06
|
#2814 (посилання)
|
ЁЖ ( технобомж)
Снаряга: добротное старьё
|
Цитата:
Коментар від Deimos
@murrena, Оскорбление? Вы серьёзно? Это после поста про "даунов" "забитых" и "аутистов" ?
|
гыгыЪ!
нужно просто внимательнее посмотреть на строку оценок :
Оскорбление murrena : ) Sheridan, Deimos, Ненависть, ag74, Валерій Трегуб, Lexa + Rossteg : ( Amphibia
|
|
|
21.12.2017, 10:15
|
#2815 (посилання)
|
Водяной
Снаряга: Amplid Rockwell & G3 Onyx, La Sportiva Spectre, КНБ81, Neris K4 Turist
|
@983, ага залайкали прожженые циники и матерщинники
|
|
|
21.12.2017, 10:19
|
#2816 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Ненормати́вна ле́ксика (також матюки[1], нецензурна лексика, обсценна лексика, лихослі́в'я) — табуйована (неприпустима) лексика, яку мовці сприймають як відразливу, непристойну. У це визначення входять такі поняття, як блюзнірство, прокльони і лайка. Така мова перебуває поза нормальним стилем спілкування. Склад ненормативної лексики визначається набором соціолектів (сленг, жаргон, арго, просторіччя) та стилістично зниженої лексики (вульгаризми, лайлива, обсценна лексика, мат, дисфемізми, суржик, евфемізми).[2]
Ненормативна лексика є сегментом лайливої лексики різних мов, що включає неввічливі, непристойні, вульгарні та лайливі вислови. Використання ненормативної лексики має чіткі національні, культурні, та соціальні ознаки й суттєво відрізняється в різних культурах та соціальних групах. Кожне суспільство визначає окремо, що належить до ненормативної лексики або лайки, і формулює своє ставлення до неї. В багатьох країнах світу існують закони, що обмежують використання такої лексики у публічному житті, у ЗМІ тощо.
|
|
|
21.12.2017, 10:22
|
#2817 (посилання)
|
Водяной
Снаряга: Amplid Rockwell & G3 Onyx, La Sportiva Spectre, КНБ81, Neris K4 Turist
|
@murrena, может давайте еще Леся Поддеревянского запретим или предадим цензуре?
|
|
|
21.12.2017, 11:13
|
#2818 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від ag74
@murrena, может давайте еще Леся Поддеревянского запретим или предадим цензуре?
|
не знаю такого и знать не желаю, если он пишет/говорит на мате. И на счет Горького Лука - то же самое, не читаю подобное.
Мат - мусор и язык оскорблений. И все, кто его использует для связки слов или "говорит" на мате - оскорбляют при этом окружающих и снижают общую культуру населения. Если слово предназначено для использования в крайних и исключительных случаях для оскорбления или служит междометием во время непроизвольной реакции, вызванной какими-то супертрудными обстоятельствами, то его употребление в этих случаях уместно. А если такие слова используются просто потому, что у человека слабый словарный запас, или лень подбирать другое слово, или работа мозга настолько замедлена, то это вызывает раздражение и негативную реакцию, ассоциации с агрессией у культурных окружающих.
|
|
|
21.12.2017, 11:26
|
#2819 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Kastle BMX88, FT classic
|
меня всегда удивляли активные воины против *нужное подчеркнуть* курения, мата, алкоголя, за єдину українську мову и тд... Лично меня выбешивает суржик, безграмотная речь, импортные слова типа клининг мэнеджэр. Но я хотя бы отдаю себе отчет что это исключительно мое мнение и моя проблема, и нефига навязывать свое мировозрение окружающим и давать советы о которых тебя не просили
Доречі, слова типу пеніс та вагіна також образливі? А олігофренія? А древньословьянский (запозичений у татарів) уд? Де та межа шо робить з зав.кафедри лінгвістики водія фури?
|
|
|
21.12.2017, 11:32
|
#2820 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Матом прошу всех: идите в "Колыбу"!
|
|
|
Тут присутні: 7 (учасників - 0 , гостей - 7)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 44 (70%) | 18 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 6 | 110 | 261 | 102 (71%) | 39 (27%) | 3 (2%) |
---|
Month | 4 | 110 | 3869 | 13049 | 2381 (60%) | 1516 (38%) | 61 (2%) |
---|
|
|
|