Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

VeraM 16.03.2018 20:52

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 330572)
@VeraM, Что за кресельные блокираторы? :unknown:

Прочитайте уважно статтю: "Кілька гандол, на яких перебували туристи, з’їхали вниз, до нижньої станції канатної дороги й зіткнулися одна з одною"
Важко сказати, що там насправді сталося, один із варіантів, що гальма/ блокатори на доппелі були несправні.

Sumrok 16.03.2018 20:55

@VeraM, Посмотрите внимательно видео :пока люди прыгают и вылетают из кресел, другие продолжают подъём- спиной вверх.

Korben Dallas 16.03.2018 21:19

@VeraM ,немає на цих кріслах ніяких блокувальних систем,окрім кріплення до тросу! Крісла рухались донизу разом з тросом через відсутність електроенергії і не активовану (або не працюючу) систему аварійного гальмування.

vaalikos 16.03.2018 21:23

Inhalt nicht gefunden

Старожил, кто-то помнит такой случай в Буке?

VeraM 16.03.2018 21:35

Цитата:

Коментар від vaalikos (Коментар 330589)
Inhalt nicht gefunden

Старожил, кто-то помнит такой случай в Буке?

Из ФБ:
Александр Смирнов
Александр Смирнов Что то подобное было несколько лет назад в Буковеле на 2-ке, но без таких последствий, кресла не отрывались но тоже ехали вниз и народ вылетал, не знаю были ли пострадавшие.

vaalikos 16.03.2018 21:42

Цитата:

Коментар від VeraM (Коментар 330590)
Из ФБ:
Александр Смирнов
Александр Смирнов Что то подобное было несколько лет назад в Буковеле на 2-ке, но без таких последствий, кресла не отрывались но тоже ехали вниз и народ вылетал, не знаю были ли пострадавшие.

Это я и прочитал в ФБ. На форуме стараюсь успеть все прочитать, но такого не помню ... Помню народ висел в креслах и даже за это получили однодневные скипасы

sanyana 18.03.2018 09:18

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 330635)
знаем с кем воевали наши предки...

Не смію питати... І з ким воювали ваші пращури? Дайте здогадаюсь! Мабуть, як і мої. Мабуть, з фашистами на боці комуністів!
Монстр породив монстра. Дитятко швидко виросло і ледь не з'їло родітєля! Як там Дольський слушно зауважив...
"Земли моей и гордость, и краса,
великий воин, умирал, как жил он,
и от чужого рабства нас спасал,
чтоб собственное было нерушимо,"
Сумно і боляче усвідомлювати, що загинули "ні за йух".
Я можу помилятись і ваші пращури воювали проти ціх двох монстрів!? Тоді вибачаюсь! Щиро вибачаюсь! Честь і хвала вашим пращурам!

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 330618)
а весь этот мусор с политикой - упыри пускай сами едят...

Ага... Точно! "Хтось " прийде і усьо за вас "порєшаєт". Вже маємо яскравий приклад! Коли суспільство самовідсіувається від політики. В Луганді та Донбабве не всі кацапи і неосовки. Дохрєніща і таких, як ви, мій друже! То як? Порєшалі коли треба було? Прийшли кацапи і неосовки і "порєшалі"!
І таки так! У нас, українців, тих українців, які вважають себе українцями навіть не згадуючи, що записано в "п'ятій графі", з кацапами йде війна! А виходячи з цього, гарний кацап - мертвий кацап! Бо не зважаючи на те, що він говорить на кухні, коли пуйло дасть коману, візьме ружжо, піде "куда нада" і буде валити "каво нада".

Pivoman 19.03.2018 12:36

Наши прыгуны- самые суровые прыгуны в мире! Vorokhta K-70 First jump (fall) - YouTube
(там кстати с 1:06 справа профи полетел):good:

Sumrok 19.03.2018 19:07

Позорще, за пацанов-обидно😡

Dobermann 19.03.2018 20:48

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 330693)
Наши прыгуны- самые суровые прыгуны в мире!

Круто!!!
Я завжди відчував потребу в додатковій дозі адреналіну, але на таке не підписався б :No:
Хоча, скакав з 45м трампліну, який колись був у Львові на Кайзервальді - тренувалися правильно групуватися в польоті і пролітати як можна менше. Трамплін тоді був в набагато ліпшому стані, ніж та руїна, що на відео у Ворохті :agree:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:26.