![]() |
Цитата:
А швидкість більше 60 буває рідко. Не настільки я майстер щоб мати достатній контроль на такій швидкості. |
А в чому проблема то?)) В мене також на шоломі є та цяцька...навіщо знімаю? Та хз...відкрив для себе нещодавно відеомонтажний процес от і цікаво.Подобається то кому чи ні - мені до сраки,допоки то подобається мені. Для мене то ще одне хоббі ;)
Додано через 21 хвилину ...народ,ну ви даєте)) Хвости собачі вас не дратують (доречі,мене піждєць як то виводить з рівноваги),а камера на шоломі дратує...😂 Додано через 14 хвилин Ну всьо мене зараз понесе...😁 Ще дратує: 1) Коли патиками махають позаду 2) Насрачники 3) Бордери,які сидять на яйцях в поворотах і посеред трас 4) Коли топчуться по моїх лижах 5) Коли палять на витягах 6) Коли не дивляться навкруги при різкій зміні траєкторії руху 7) Коли лізуть на перед зі словами "прапустітє ми вмєстє" 8) Про собачі хвости ще раз нагадаю Ну,якось так...😁 Додано через 2 хвилини А ще мене дратує,коли Буковель називають "буховелем"...ніби на інших курортах,сцуко,не бухають...)) |
|
Цитата:
вы пока в совершенстве владеете только свободой общения. напомню, существуют другие: свобода что-нибудь сделать. например, организуйте поездку в ляграв и сводите людей по всем маршрутам. свобода креатива. например, снимайте видео как вам хочется, нарезайте футажи как ваша душа пожелает. свобода выбора. нравится Скорсезе - качаете фильмы и смотрите, не нравится Линч - не качаете и не смотрите. |
Цитата:
|
Цитата:
И раз уж разговор перешел на личности, мол кому что нравится/не нравится, то также базу знаний засоряют "сраки", "бля", "акуєнно" и проч. :( мастерство умеренного употребления мата доступно, увы, немногим :( Цитата:
А про "хорошеє катаніє как для дєвушкі" і шо для дівчиська є гідним мріяти про лайки і кар'єру супермодельки... це вже, панове, щось вище за Еверест :vredinko: |
@Lesya_Kl ,Не знав,що то Вас так зачепить)) Тоді просю пардону і сраку міняємо на попу,бля на нічого собі,акуєнно на причудово і відосіки не викладуємо про смереки,тільки по справі і тільки в кашпіровські...нудно з вами,пані та панове...;(
|
Цитата:
кому носки лиж на відео - цікаво, кому - ні кому Лінч, кому Тарантіно, кому Рязанов мені смереки на відео - нудно, але то справа смаку, нудно - не дивись, неприємно - не читай лише не треба отаких категоричних оцінок про Еверест самозакоханості :( |
Цитата:
Симулятор горных лыж - YouTube Я дивлюся, ви тут все до купи намішали. Прикро.:( "Еверест самозакоханості" це моя особиста думка та оцінка. Спитали - відповів. І вона не повинна ніц нікого обходити! Вона також може бути хибною. Дуже хочеться її змінити бо вона неприємна для багатьох. Але для цього, від першого мого посту на цю тему, дуже хочеться отримати відповідь на одне єдине питання.:oops: Що керує людьми, які мають повну свободу вибору, коли, катаючи в компанії, вони знімають не друзів/товаришів, а носки лиж чи себе самого?:unknown: Адже, якщо буде можливість голосувати за відео спуску одного, будь-якого лижника, де його знімає хтось і водночас відео, де той лижник знімає кінці своїх лиж, то яке відео набере більше голосів? Думаю, відповідь очевидна!:pardon: |
Цитата:
И еще, мне кажется, не стоит искать потаємний сенс там где его нет. А то Вы нараздавали тут фраз типа кульно і гідно, що має донести глядачу, "Еверест" самозакоханості. Все проще. Кому-то нравится вот он и снимает, Вам не нравится - проходите мимо без нравоучений. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:03. |