![]() |
@sanyana ,Ото вчипився ти в ті носки...)))) В мене один раз сталося таке неподобство,каюсь)) А знаєш чому так? Камеру занадто низько нахилив,але потім я виправився!))
Додано через 1 хвилину ...і замиготіли,красіво так,в кадрі смереки та інші йолки)) |
Цитата:
Добре! Не самозакоханість! Просто брак часу і чітке визначення приоритетів!?) Знаєте, мабуть, я лишусь при своїй думці. Нічим не гіршій за Вашу. Бо мені так подобається(?). Якщо Вам не до вподоби - "проходите мимо без нравоучений." Сподіваюсь, Ви правильно мене зрозуміли. Так нормально розійдемось? |
Хто катає гарно то його відео цікаво дивитись як від першого лиця так і збоку, хто катає не гарно, то не має значення де розташована камера. Оскільки у нас багато хто катає так собі, тому і не всі відео всім подобаються.
Як на мене відео від першої особи дозволяє чіткіше відчути усі моменти і попробувати уявити, щоб саме я б робив у цій ситуації. Також не у всіх місьцях можна спускатись групою, щоб знімати когось іншого. На кожен товар свій покупець. GoPro: Tanner Hall Ski Diaries - YouTube I jumped 28.3 meters KEVVLOG #34 - YouTube GoPro: Line of the Winter March 2016 Co-winner Blaine Gallivan - YouTube |
Цитата:
Але все це пусте! Це вже не має значення! Я ніч не спав... думав... як же ж знайти вихід з цієї тупикової ситуації, де обидві сторони праві! І... таки знайшов!:Yahoo!: Мода! Так, са́ме слово "мода" дасть потужний аргумент прихильникам "отих відео" на додачу до не менш потужного аргументу "А шо такоє???":good: І са́ме слово "мода" дасть надію противникам "тих відео", що все мине. Скорше - повільніше, але неминуче! І наступить мир і спокій в наших душах!:friends: Господи, як я радий за нас! І за вас я радий! Не дякуйте!:oops: |
Цитата:
|
:Bravo:@nomeaning, зачьот!
Я дивлюсь в майбутнє з приреченим оптимізмом! Тому, не можу не підтримати цю версію розвитку! І тішить мене, що сектор з кінчиками лиж, набагато менший, ніж той, в який, суто гіпотетично, можуть попасти друзі "оператора"!;) |
@sanyana , вот в следующем сезоне и попробуем)))) сегодня стал счастливым обладателем экшинки... посмотрим какой формат видео больше лайков соберет. Носки лыж vs Друзі мої )))
PS я путаю, или @Pivoman таки "зажал" видео нашего слива ))) с северного унитаза. Вот не помню, вроде снимал? |
Цитата:
Цитата:
За них "монстри індустрії"!:good: А за нас? От бліна... теж... ті самі "монстри". Правда, за 20 метрів то ніхто і не побачить. Хоч крейдою малюй. "Armada" на всю спину, а "GoPro" на все пузо!:unknown: Має помогти!? І "тітухани" за них!:good: А за нас? Вован? Правда, він при "форсмажорних обставинах" на лижах краще їде, ніж деякі на ногах стоять!:unknown: І кричалка у них люта... "Бі-а-хіро"!:shock: Страшно... А у нас? Півоман торік пропонував щось на кшталт "Опыт и алкоголь побеждают молодость и задор!":pardon: Але то довго кричати, витіювато і не зовсім зрозуміло...:( Треба буде багато попрацювати в цьому напрямку... На рибалці будемо тренуватись! Цитата:
|
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:09. |