![]() |
Признаюсь - нажал на плюсик с особым цинизмом и неистовым удовлетворением. Смею заметить, что такое кино от мировых про-райдеров отичается только частотой мелькания йолок в кадре. По интересу - ровно так же.
Хотя, во всем нужно искать позитив... Нашел! Должно помочь в экстренной помощи при пищевых отравлениях в комплекте с марганцовкой за счет выраженного эффекта головокружения :bad: :) |
Цитата:
|
забегая перед паровозом: @Nickel, а я понял посыл именно так, как ты. И поэтому мой плюсик под постом почтенейшего @sanyana офигенно толстый, красный, с катафотами и лампочками, нужно просто присмотреться :agree:
Если серьезно, то кино про кончики лыж не несет ничего, кроме убитого трафика и засорения Форума как базы знаний. ИМХО, жесткое такое. |
Цитата:
А моє ставлення (саме за нього можна було б покласти "не согласен") таке: Відео про "носки лиж" і про "я і я" це "Еверест" самозакоханості! Все! Більше нічого! Коли камеру чіпляють на селфі-дрин, то це дуже гідно для інфантильного дівчиська, яке мріє про "лайки" і кар'єру супермодельки! І аж ніяк не гідно для чоловіка. Дорослого чоловіка. Тим паче, чоловіка, який займається екстремальними видами спорту/туризму. Але, не втрачаючи надію, я питаю ще раз! Що гідного в таких відео? Чому знімають не тих, хто поруч, а себе, коханого? |
Снобізм. Взагалі то я особисто катаюсь на лижах не тільки заради катання але і заради атмосфери. І взагалі позитивних емоцій. Якщо комусь позитиву додають селфі то чому б і ні? Тим паче це ж не в темі про правильне катання. Зауваження до не підходящого формату відео для кашпіровських - так. Але нехай собі людина тішиться.
|
А я ще чекаю шкали швидкості від 180. Тоді складеться пазл.
Добавлено через 3 минуты @sanyana, для них ( молоді) камери ,лайки,ютуби і тд. Для нас Мабуть де , як і з ким? |
а никому не кажется, что у этого олдскульного товарища какой то фриковатый стиль общения?
и постоянно какие то непонятные претензии к разным людям?) и на все вещи у него свое, очень важное, не согласное мнение? Добавлено через 7 минут Ракурс со шлема - вполне хороший ракурс, просто надо пользоваться им в меру. Как и другими приемами. Если без конца елозить зумом туда-сюда или вертеть камерой вверх-вниз, вправо-влево - мало кому понравится Вот отличное видео снятое со шлема. Кому не нравится? One of those days - Candide Thovex - YouTube |
Цитата:
Чи лайки не поєднуються з поняттям «з ким і як»? Я люблю лайки :). Більше того - майже всі хто має аккаунти у соцмережах люблять лайки. Бо соцмережа це вже умовний «ексгібіціонізм». Або «вуайеризм». Кому що більше до вподоби. Якщо ви хочете залучити того дописувача до ваших цінностей - то краще дайте змістовну пораду а не принижуйте. П. С. У мене на аватарці селфі. Більше того - у моєму звіті на половині фото зображений я :). То мене теж зарахуєте до тих? ;) |
Цитата:
|
@ex_edc, мабуть Ви неправильно мене зрозуміли. Я нікого не принижував. Вашого відео я не бачив і якщо швидкість у Вас більше 60 км. знімаю капелюха і катайте далі.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:47. |