Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
19.03.2018, 22:52
|
#2981 (посилання)
|
Two beer or not two beer?
Зараз: поза форумом
Снаряга: Лыжи. Любимые:)
|
Цитата:
Коментар від Dobermann
Я завжди відчував потребу в додатковій дозі адреналіну, але на таке не підписався б
|
Я кстати давно уже слышал байку, что местные напились и зимой там с трамплина на санках сиганули. Кто-то убился нах...
|
|
|
20.03.2018, 17:57
|
#2982 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
вот так вот)
|
|
|
|
:)
kellis68, Sumrok, igrus, ag74, igor_Ka, Adolf, Bob_Kneissl, Tolla
+
sanyana, Zbishko, 983, yuraja |
22.03.2018, 18:02
|
#2983 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Цитата:
Коментар від VeraM
Из ФБ:
Александр Смирнов
Александр Смирнов Что то подобное было несколько лет назад в Буковеле на 2-ке, но без таких последствий, кресла не отрывались но тоже ехали вниз и народ вылетал, не знаю были ли пострадавшие.
|
я памятаю, на 2-ці вибило світло , крісло стало і почало повзти назад. Чув що ніби одна людина випала , бо задніки лиж вперлись в сніг . От ще один плюс твінтіпів)). Але канатчики швидко зупинили крісло , а потім знову запустили кріселку. Травмованих не було .
Сам якось провисів з дітьми на 7-ці більше години . Вже рятувальники починали лізти на опори з системами, але якось в аварійному режимі докрутили до верху. Поїли всіх чаем , скіпаси не роздавали.
|
|
|
23.03.2018, 15:50
|
#2984 (посилання)
|
Водяной
Снаряга: Amplid Rockwell & G3 Onyx, La Sportiva Spectre, КНБ81, Neris K4 Turist
|
"Запомни,сынок, никогда,слышишь никогда не ешь желтый снег..."
а тут просто разрыв шаблонов
|
|
|
24.03.2018, 20:43
|
#2985 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ATOMIC красивые женские, JP 120, TABOU 105, NTH 6.2, NP ATLAS 5.0
|
То, что сведения о миллионах пользователей соцсети "Фейсбук" оказались у компании Cambridge Analytica без их ведома, повергло британскую общественность в шок. Рассказываем, с чего все началось и как развивается.
"Мы использовали несовершенство программного обеспечения Facebook для сбора миллионов пользовательских профилей и построения моделей, которые позволяли нам узнавать о людях и применять эти знания для активации их внутренних демонов", - заметил Уайли.
Как они этих демонов активировали?
Скандал с Facebook и Cambridge Analytica. Что мы знаем - BBC Русская служба
|
|
|
25.03.2018, 06:51
|
#2986 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Metron 9, Rossi S3 98
|
@Lukum , у меня эти демоны в ФБ буквы жрут....
|
|
|
27.03.2018, 14:43
|
#2987 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
На Українській Правді стаття появилася про завод Фішера в Мукачево - Чудо з Мукачева, або Як українські лижі заполонили ЄС | Українська правда
Сам купував лижі дітям в Словаччині - Blizzard, Nordica - все мукачівського заводу. Класної якості. Там коштувало дешевше, ніж ті самі лижі тут ))
Але топові лижі таки роблять в Австрії.
|
|
|
27.03.2018, 16:28
|
#2988 (посилання)
|
ЁЖ ( технобомж)
Снаряга: добротное старьё
|
Цитата:
Коментар від kellis68
у меня эти демоны в ФБ буквы жрут....
|
это всё испанские каталонцы Пуч и Демон,
ну, и наши Зорян и Шкиряк.
|
|
|
27.03.2018, 21:44
|
#2989 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Metron 9, Rossi S3 98
|
@983 , Зорян и Шкиряк на светлой стороне. Таки испанцы нагадили....
|
|
|
28.03.2018, 19:24
|
#2990 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Є!
|
Цитата:
Коментар від Che
компания была )
|
Люди добрі! Друзі! Поясніть мені, будь ласка, який потаємний сенс чи мотив штовхає райдера, гарного і свідомого... та будь-якого лижника чи бордера до того, що б чіпляти камеру на шльома і знімати кінці лиж/борда? Це при тому, що він катає в компанії. Що ця камера має донести глядачу? Невже не красивіше, змістовніше, динамічніше знімати, як катають твої друзі/приятелі? Чи на них нема часу?
Та навіть і без компанії. Що має донести? А коли камера на патичку(селфі-дрин)? Невже це кульно і гідно?
Звісно, у мене є своя думка, що "це" є і що відбувається. Але, вона не дуже приємна. Зовсім не приємна.
Тому і питаю. Що штовхає вас до цього, вибачте за слово, специфічного кіна? Я усвідомлюю, що різні про-райдери зі світовим іменем так роблять, але ж вони цім заробляють гроші. Від виробника лиж і екіпа, які з'являються на відео та від виробника екшн-камери, на яку той екіп і снаряга зняті. А ви? Просто відмовляюсь розуміти...
Добавлено через 37 минут
@Nickel, з чим??? З чим "не согласен"? Що я таке стверджував що б бути зі мною не згодним??? Здається, я тільки питав!?
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 9 | 18 | 7 (58%) | 5 (42%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 167 | 662 | 84 (50%) | 81 (49%) | 2 (1%) |
---|
Month | 5 | 108 | 3866 | 13073 | 2355 (60%) | 1514 (39%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|