| 

| Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |  

|  28.02.2019, 21:52 | #3381 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Кировоград Снаряга: HEAD Integrale 007 170 .2014 | @Spin , 
Дорожку то показать нужно. Я намедни тырнет переворошил себе  пару тумбочек на кухне обновить , а он (конструктор ) там меня ждёт ,а я и не знаю...  |  
	|  |     |  

|  28.02.2019, 22:22 | #3382 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Чорноморськ Снаряга: Salomon 3V (SL, 165), Völkl Racetiger (SL, 165). | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від holodok  @Spin , 
Дорожку то показать нужно. Я намедни тырнет переворошил себе  пару тумбочек на кухне обновить , а он (конструктор ) там меня ждёт ,а я и не знаю...  |  Отписал в ЛС)) |  
	|  |     |  

|  02.03.2019, 05:46 | #3383 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Херсон Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110 | @Spin, И мне лс. если не секрет. |  
	|  |     |  

|  04.03.2019, 09:03 | #3384 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: начинал на  Polsport | Не знайшов відповідний розділ тому сюди.  
Вчора перший раз поїхав на г. Ведмежа с.Поляна  Закарпатської обл  Гірськолижний курорт "Ведмежа" . На жаль це було закриття сезону на базі, тому підйомники працювали БЕЗКОШТОВНО! 
 Вони себе позиціонують як  сімейний  Г/К . І це реально так! Зручний під’їзд, паркінг,WC, дитяча кімната, три витяги, пушки.  З ранку траси відретрачені, снігу достатньо.. Ще раз наголошую - катання безплатно, але видно що адміністрація доклали максимум зусиль для комфорту відпочиваючих.  
 Один, але вагомий, недолік - це довжина траси  (750м) реально  мало.   
  Для відпочинку з маленькими дітьми саме то. |  
	|  |     |  

|  09.03.2019, 16:57 | #3385 (посилання) |  
	| Водяной 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Amplid Rockwell & G3 Onyx, La Sportiva Spectre, КНБ81, Neris K4 Turist |  |  
	|  |     |  

|  10.03.2019, 15:28 | #3386 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Харків Снаряга: K2 T9 Sweet Luv |  |  
	|  |     |  

|  10.03.2019, 20:58 | #3387 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Volkl Mantra+Tyrolia Attack 13+Rossignol Soul 7 HD 2018, остальное продал-Elan Amphibio12 ArmadaTST |  |  
	|  |     |  

|  25.03.2019, 19:21 | #3388 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Вишгород Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan  Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE | У мене у родині зрада. Діти поїхали у лижну школу на Драг. І там меншого сина одна сноубордистка звабила на сноуборд 😭😭😭Як тепер бути? Я ж їх карвінгу вчив. На фрірайд обіцяв повезти....
 |  
	|  |     |  

|  25.03.2019, 20:37 | #3389 (посилання) |  
	| анти-лом. 

Зараз: поза форумом Звідки: www.sif.com.ua Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h | @ex_edc, насправді дошкери прекрасно розумють ганебність свого знаряддя і повну непридатність для використанні в мисливстві, рибальстві та військовій справі. Тому для виживання в період занепаду сноубодингу як підліткової суб-культури в них є тільки один вихід - розмноження всіма можливими методами. Будь стійкий, проводь прогресивну політику в сім’ї!   |  
	|  |     |  

|  25.03.2019, 21:03 | #3390 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Вишгород Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan  Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE |   
І у рожевих ботах 😭😭😭. Ось так.

|  
	|  |     |  

|  |  
:)
 masik_i_ko , Lom , belka , Korben Dallas , Barkas , Pivoman , Schussfahrer , Bob_Kneissl , Nickel , sanyana , kellis68 |  

| Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3) |  
		|  |  
	| Параметри теми | Пошук у темі |  
	|  |  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 3 | 2 | 2 (67%) | 1 (33%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 208 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2166 | 5238 | 1426 (65%) | 730 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |