Перед новим лижним сезоном, на початку грудня вирішив зареєструватися у Фейсбуку та Інстаграмі, бо сподівався, що до Альп все ж таки доїхати в цьому році вийде і щоб більш оперативно викладати свої враження під час поїздок.
Ось мої адреси
Happy Skier
Happy Skier
Але часу розібратися що і як треба писати у фейсбук раніше не було.
Тільки от зараз, коли з’явилося, що писати, створив на фейсбуку перший допис з вчорашньою інформацією. Не впевнений, що все гарно вийшло, тому є прохання до досвідчених фейсбукчиків подивитися, чи все нормально там виглядає з інших акаунтів.
Мій Instagram наразі ще пустий.
Раніше у цих соціальних мережах не «сидів» та їх не дуже й читав і, оскільки часу на соцмережі у мене мало, то поки ще не встиг розібратися, що і як тут робиться, як шукати друзів тощо.
Я відкритий до всіх членів та читачів extreme.com.ua.
Тому, якщо у Вас є бажання приєднатися до мене в друзі та вже давно «сидите» в цих соціальних мережах і орієнтуєтеся що і як робиться, то надсилайте мені запити. Буду щиро радий Вас бачити у своїх контактах.
Оскільки у фейсбуку Ви можете бути зовсім під іншими іменами, то пароль на приєднання: «extreme.com.ua»
Буду також щиро вдячний за зауваження, якщо мої дописи будуть виглядати зі сторони не в найкращому вигляді. Буду вчитися користуватися цими мережами.
Але про extreme.com.ua забувати також, звичайно, не збираюся. 😊