Цитата:
Коментар від Korben Dallas
|
о, мене увімкнули , яле позбавили ставити лайки, чи не бай бог дізлайки..
))
Ти наполягав, та тебе послухали..)))
зараз я опинився вдома в цьому не дуже гарному середовищі хворої інформації та пропагагди
пробувши в горах розуміешь, що це все якийсь повний піздець та знущання над свідомостью окремо взятого народу.. (
хворої ті, хто на це дае свої хворі думки та реагує адекватно, чи неадекватно (від того ніц не міняється). просто реагує.. і то є помилка..
Я все зроблю, шоб ціеї зими реагувати тільки на сніг.. я нехочу щоб з мене зробили якесь злобну тварину, інструментом в чіх то руках для утворення чіх то замислів руйнування псіхіки, та здорової свідомості...
бачу ти мене не слухаешь та переодично схиляешься до саморуйнування..
в тебе є чим зайнятися, 'прокатка' це то, що не дає тобі выйти з статичного карвінгу, до динамічного карвінгу
опора вже є, так що давай переналаштовуй свій організм в норм катання, це вже вище рівень набагато.. не дай собі стирчати в чвйниках.. (для мене ти чайник, для твоіх учнів ты Бог)
По Томасу моя думка така, брати інформацію в американців, італійців, австрійців та колосвітного простора на не досконалий англійський, та викладати її на російський мові (коли відсутня база знань по спорту на російський) - то є якраз і велике гальмо в розумінні російскої аудіторіі
його багато людей не розуміють, як надо до того розуміння.. в нього другі чинники доноса інформації, але...
Але я можу помилятися, бо на його курсах не був, та і не буду..
яле теж, свого часу, був трохи під впливом його катання (скоріше під псіхологичним впливом його катання), мені цього хватило зробити висновки зі свого досвіду, та праці..
Є логоритми навчання, а є логоритми заробляння.. поеднати цє - мета любого бізнесу
Додано через 25 хвилин
і ще, є помилкове бачення того, що розуміння катання по снігу обовьязково треба підтверджувати відео своїх проїздів, така думка що, від того щось може змінитися..
всі кажуть, що хтось не так їде, що раніше їздив, на його думку, не так як треба, ци не так як очвкуешь від того, як треба, чи не треба..
))
Всё це помилкове бачення сутності спияття світу горних лиж..
Я підтвержую то, що всім світом керують, та лижі не виняток..
для своїх власних потреб вам роблять лекало, по яких треба..
)
А треба як по природі, без рецидиву та травм..
по прикладу Мікаели - за 5 років ні жодного сходу в слаломі та майже ні разу не зішла з гигант слалому..
вівчайте її підходи, щоб бути здоровим в горах