Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

Shai 19.03.2024 15:27

На синих, если позволяет уклон, скорость выше.

igrus 19.03.2024 16:04

я не в коем случае вам не навязываю свое видение ситуации на трассах Украины, просто это иногда очень напрягает, что такое приходится объяснять людям в екипе за 1500 баксов, купить то они купили, а понимание не очень хотят покупать..
Но сегодня молодёжь очень радует все-же где-то купить елементарне знание желание есть, видимо фитнес центры привили желание правильно накачать жопу примерно, а не бедра вместо.. :)) нужен специалист в этом деле ;)
Кароч будущее внушает доверие, молодёжь, а её сейчас многим больше на склонах, все же хочет учится, чтобы здоровее кататься ;)
Ну где-то так..

Mik 28.03.2024 20:43

TikTok - Make Your Day
100грн за хв. А ви кашпіровські.
Ось рівень.

Чому вони з генератором не об'єднали зусилля. Іграшковий інструктор та генератор безглуздих словосполучень. Чудовий снос би вийшов, активний і навіть агресивний.

igrus 30.03.2024 10:34

Facebook

сорі тікток з фб для тіктокерів на форумі ;)

Додано через 37 хвилин

для ухмилянтів :) - є два варіанта
1 це дурість автора посилання #3963 - згоден, є таке..
2 це суть контенту тік тока в посиланні .. - і правда, там нічого коментувати, бо так катає 95 % ухмилянтів та всі, хто рахують себе експертами в різних соц сітках інтеренету
по автору нтструктору - я ще не бачив людину, яка кожну хвилину стоячи на снігу заробляє гроші.. :Bravo:
з ним можно поспілкуватись тилько на витягу,поки шо безкоштовно ))) бо скоро, я так думаю, і цей час він буде теж монетизувати.. бо є ціль і є шлях.. який веде до успіху ;)
на заздрість усмішкам та авторам дурниць #3963

Mik 30.03.2024 21:05

TikTok - Make Your Day

Lyubomyr 31.03.2024 19:21

Цікаво, а це шо він коментує, це вже аідеоаналіз за 100грн в хв чи ще ні. Бо це не навряд чи було корисно покупцю послуги.

igrus 31.03.2024 20:30

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 421457)
Бо це не навряд чи було корисно покупцю послуги.

а як ще ввічливо откоментіть це гівно?
чи на твій россуд там є що коментувати?
я б ще лижі забрав в нього, з його 100 гривнями разом ;)
та віддав би після того, як він заказав інструктора на години 4ри

Mik 31.03.2024 21:13

@Lyubomyr, просто фільм ідіократія 2006 був низькобюджетним( мало хто дивився) і з фантастики перетворюється на пророцтво.

Mik 01.04.2024 08:01

Аналіз :mosking:
Ski-boot system which skis just affected by external forces and helped by the ski design! Can't human beings do it much better? It's very... | Instagram

Lyubomyr 01.04.2024 09:10

Навіть черевик може закласти більший кут закантовки ніж ми ))

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 421459)
а як ще ввічливо откоментіть це гівно?
чи на твій россуд там є що коментувати?
я б ще лижі забрав в нього, з його 100 гривнями разом ;)
та віддав би після того, як він заказав інструктора на години 4ри

Мені цікаво, чи це клієнт оплатив чи це забезплатно :-)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:36.