![]() |
На синих, если позволяет уклон, скорость выше.
|
я не в коем случае вам не навязываю свое видение ситуации на трассах Украины, просто это иногда очень напрягает, что такое приходится объяснять людям в екипе за 1500 баксов, купить то они купили, а понимание не очень хотят покупать..
Но сегодня молодёжь очень радует все-же где-то купить елементарне знание желание есть, видимо фитнес центры привили желание правильно накачать жопу примерно, а не бедра вместо.. :)) нужен специалист в этом деле ;) Кароч будущее внушает доверие, молодёжь, а её сейчас многим больше на склонах, все же хочет учится, чтобы здоровее кататься ;) Ну где-то так.. |
TikTok - Make Your Day
100грн за хв. А ви кашпіровські. Ось рівень. Чому вони з генератором не об'єднали зусилля. Іграшковий інструктор та генератор безглуздих словосполучень. Чудовий снос би вийшов, активний і навіть агресивний. |
Facebook
сорі тікток з фб для тіктокерів на форумі ;) Додано через 37 хвилин для ухмилянтів :) - є два варіанта 1 це дурість автора посилання #3963 - згоден, є таке.. 2 це суть контенту тік тока в посиланні .. - і правда, там нічого коментувати, бо так катає 95 % ухмилянтів та всі, хто рахують себе експертами в різних соц сітках інтеренету по автору нтструктору - я ще не бачив людину, яка кожну хвилину стоячи на снігу заробляє гроші.. :Bravo: з ним можно поспілкуватись тилько на витягу,поки шо безкоштовно ))) бо скоро, я так думаю, і цей час він буде теж монетизувати.. бо є ціль і є шлях.. який веде до успіху ;) на заздрість усмішкам та авторам дурниць #3963 |
|
Цікаво, а це шо він коментує, це вже аідеоаналіз за 100грн в хв чи ще ні. Бо це не навряд чи було корисно покупцю послуги.
|
Цитата:
чи на твій россуд там є що коментувати? я б ще лижі забрав в нього, з його 100 гривнями разом ;) та віддав би після того, як він заказав інструктора на години 4ри |
@Lyubomyr, просто фільм ідіократія 2006 був низькобюджетним( мало хто дивився) і з фантастики перетворюється на пророцтво.
|
|
Навіть черевик може закласти більший кут закантовки ніж ми ))
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:36. |