Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

igrus 01.04.2024 11:14

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 421465)

Мені цікаво, чи це клієнт оплатив чи це забезплатно :-)

головне, що автор такого катання думає, рахує, та глибоко впевнений що від дуже класно катає на лижах, а той, хто прогресує на червоних відрізках трас, повільно намагаеться тримати швідкисть є лошара та демонструє свою нездатність до його "прогресу"
це безграмотність та не свідомість культури поведінки на схилу, та більше психологічна проблема, яку вірішують не техничними методами, а иншими, вплоть до заборони присутності на схилу..
Блогер же тестує нові шляхи до просвіти людей за гроші, чому би і ні..
це час, натхнення, та певні зусилля дивитися на таке, та й ще якось толерантно відповідати..
якість, зміст, професійність таких оцінок за гроші може коментувати компітентна людина з фахом, досвідом, знаннями, освітою та т. п.
Є бажання, створи аудит таким фахівцям, так само за гроші..?
але якщо є певні знання та досвід більший ніж в обьекта аудиту
Я, наприклад, бачу багато недолікв.. але не маю права їх оприлюднити, бо нема такого плотного досвіду в праці з людьми, просто великих та складних помилок, яки дійсно заважають та є небеспечними я не бачу

Mik 07.04.2024 10:56

Якось трохи дивно. І плечі не туди і таз внизу.
Дивна річ, ці гірські лижі.
S K I I N G in TRADITIONAL WAY?????? That’s how we Tyrolians like it.. ??? @beoboutique_ ? . #modellife #live... | Instagram

Lyubomyr 07.04.2024 11:06

Чому плечі не туди?

Mik 07.04.2024 11:12

:friends:Сарказм

Kairos 08.04.2024 09:28

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 421722)
Чому плечі не туди?

В мене перше питання було, чому з квітами, а не з келихом пива? :)

Джигит 08.04.2024 10:32

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 421721)
Якось трохи дивно. І плечі не туди і таз внизу.
Дивна річ, ці гірські лижі.

Так, вона джерело косяків :acute: але для нерозуміючих виглядає бімба ))
I LOVE THIS CONTRAST… ? when two worlds collide and high fashion meets high performance.. ???? why not?? make your own rul... | Instagram
трахтаристи мабуть бухі готували схил :crazy:

igrus 08.04.2024 12:21

@Джигит ,я де на твоїх фото косяки?

Джигит 08.04.2024 16:18

Джігіт не лижнік, Джігіт вже роллер та настільний тенісіст.
Квітів, диких Х-в та тітєй таких точно нема, а ось внутрішня рука десь близько:oops:

Mik 08.04.2024 19:57

:skiing:Буду я краще як Томба.
Con i saluti del grandissimo Alberto Tomba Pinzolo vi d? l’arrivederci! Ti aspettiamo a giugno per delle meravigliose passeggiate in m... | Instagram

Lyubomyr 12.04.2024 19:21

Коли пішов ррбити паверкврвінг: We all know that guy. Jump on my athletic development program so you can dunk on your kids without your knees blowing out. #dunk #baske... | Instagram

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:55.