Цитата:
Коментар від Keks
(Коментар 127972)
Институт - это школа жизни. Самое главное, чтоб тебя научили в этой бурной жизни выживать.
|
Кекс, ты же прекрасно понимаешь, что этому там не учат, тем более сейчас, тем более на заочном. Если человек хочет знать и у него под волосами есть еще что-то, кроме кости, - он будет знать... Мое заочное - это ваааще отдельная тема для поржать :crazy: Просто так сложилось исторически, что без универа я не могу, хотя все вокруг твердят что хватит уже)))
Цитата:
Коментар від Neon
(Коментар 127974)
вітаю!!! я тебе прекрасно розумію.. мені всі викладачі кафедри говорили, що німецької в нас ніхто не знає... а на захисті виявилось зовсім не так... і з 12 заданих мені питань, 10 було німецькою ааааа..... після таких "нежданчиків" можна посивіти в 20 "з хвостиком" )))
|
Неоша, прикол в тому, що ми тільки на 5-му курсі дізналися, що в дипломі в нас буде прописана суміжна спеціальність :pleasantry:, а про захист не на рідній мові за годину до самого захисту (дядьки якісь приїхали :crazy:).
Еще одним геморойчиком стало меньше... Теперь надо искать себе следующий...:crazy:
|