Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Alma Mater (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/2996-alma-mater.html)

Malaya 21.02.2010 14:12

КПІ, ФЛ (фак-т лінгвістики)

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 61030)
У мене такі питання:

- Чим Ви керувалися, коли вибирали навчальний заклад? Порадою батьків, можливостями батьків, покликанням, престижністю-поплатністю майбутньої професії, чимось іншим?

- Чи працюєте Ви по спеціальності? Чи важливою є взагалі спеціальність вищої освіти, принаймні першої?

- Що саме дала Вам вища освіта? Набули професійного досвіду, набули життєвого/соціального досвіду, здобули друзів чи даремно витратили час?

1. хм. ну власне було чимало факторів, починаючи від думки батьків та багатьох моїх знайомих (які практично всі закінчили або й зара навчаються в КПІ) і закінчуючи моїм особистим "потягом" до цього закладу.
і хоча деякі мої знайомі скептично ставились до мого вибору (особливо через "непрофільність" обраного напряму), та і я трохи сумнівалась до останнього моменту (бо в мене була можливість за балами піти у Шеву або ж у той навіть "профільний" КНЛУ), але зараз анітрохи не шкодую:ok:

2. поживемо побачимо. мені ще рано про це судити)

3. знову ж таки казати рано, але за той невеликий проміжок часу мого навчання я значно розширила коло свого спілкування та інтересів і здобула декількох дуже гарних знайомих:ok:

CLS 21.02.2010 15:05

1. В 6-м классе пошла на кружок программирования и тогда решила, что буду учиться непременно в КПИ и непременно на ФИВТе. В 8-м поступила в политехнический лицей, именно поступила и именно сама :) ну и потом нас так выдрессировали, что мы все поступили кто куда планировал в ВУЗы. Роль родителей тоже огромная. Особенно то как они в лицее терпели мои истерики и слёзы поначалу.
2. Подрабатываю в сфере IT. Вижу как будущее пронизано этими знаниями :) Думаю, что любая работа так или иначе связана с новыми технологиями. Сама специальность широкая, поэтому трудно работать не по специальности :) Производственные линии врядли буду автоматизировать, но кто знает. Важлыво, если это то, чего ты хотел, если это не то, чего ты хотел то оно и нэважлыво потом стае :)
3. Ыыы. Было всё. Друзья!!!, досвиды, интриги, скандалы, расследования, мутки, впаривания, мозговые штурмы, дедлайны, безсонные недели, когда успеваешь столько всего, что кажется, что это нереально вообще физически успеть сделать, всякие сумасшедшие приключения в общаге :).. та ну всего неперечесть, потерянного времени тоже много куда же без этого :) это ж молодость, ё!

pirat 05.03.2010 23:40

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 61030)
У мене такі питання:

- Чим Ви керувалися, коли вибирали навчальний заклад? Порадою батьків, можливостями батьків, покликанням, престижністю-поплатністю майбутньої професії, чимось іншим?

- Чи працюєте Ви по спеціальності? Чи важливою є взагалі спеціальність вищої освіти, принаймні першої?

- Що саме дала Вам вища освіта? Набули професійного досвіду, набули життєвого/соціального досвіду, здобули друзів чи даремно витратили час?

факультет фізичного виховання Запорізького національного універсітету.

1. Керувався особистими бажаннями, батьки взагалі не лізли в вибір мого навчання. фізичне виховання--- воно хоч якось лежало до мого серця, якби не вступив би на цей фак-т, взагалі б забив на вищу освіту. Щодо престижності-- вчитель фізкультури не дуже й то престижно).

2. Ще навчаюся-- але наврядчи буду працювати вчителем, хоча сам процес навчання мені дуже подобається.

3. Не зважаючи на 2 курс набув професійного досвіду який з радістю використовую в своєму житті. Вища освіта вона вчить спілкуватися з людьми, вчить досягати своєї мети. :good:

lubomyr 06.03.2010 09:55

Цитата:

Коментар від pirat (Коментар 64281)
Щодо престижності-- вчитель фізкультури не дуже й то престижно.

Погоджуюся.
Але "зри в корень". Є такий предмет на вашому факультеті, котрий називається Економіка Спорту. Знаю, бо моя мама викладала його у Львівському універі на аналогічному факультеті. Мені попадалися звідти деякі книжки і підручники, які я з задоволенням переглядав. Так от що я вам скажу - це СИЛА. І спеціалістів на Україні в даній області НЕМАЄ. Якби були, то не зайняли б наші спортсмени на олімпіаді почесне останнє місце. Розрахунок інвестицій та їх повернення для фітнес-центрів, схема заробітків від реклами у спорті, оптимізація використання коштів - усі ці знання просто необхідні для розвитку спорту у нашій державі. І якщо це не день сьогоднішній (до тепер нашим спорт. керівникам вистачає знання таблички ділення), то точно вже - день завтрашній. На жаль, більшість студентів в інфізі ставляться до таких предметів несерйозно. А даремно.

Успіхів тобі у навчанні! :good:

rus_7 06.03.2010 11:53

Чернівецький національний університет. Юридичний факультет.

1. Хотів бути юристом, як і мої брат та батько. А юрфак ЧНУ найближчий і досить непоганий заклад був на той час.

2. Працюю по спеціальності.

3. Навчання у ВУЗі дало мені багато друзів, найнеймовірніших пригод, перший життєвий досвід, навчило азам поведінки у різноманітних життєвих ситуаціях, в тому числі і екстримальних.

tat 05.04.2010 18:31

Киевский Государственный Университет Физического воспитания и спорта. Факультет сложнокоординационных видов спорта. Кафедра фехтования, пятиборья и пулевой стрельбы. КМС по фехтованию.
Четыре года проработала учителем в школе. Пришлось бросить это хобби, так-как не приносило дохода, а кушать очень хотелось.
Учиться было очень интересно. Удалось поработать в Артеке (спасателем),обьездить всю Украину и не только, научиться многим видам спорта. Все пригодилось в дальнейшей жизни.Это не ВУЗ- это школа жизни!:girl_in_love:

Инструктор 10.04.2010 19:34

1984-1991 УИИВХ г.Ровно факультет ФЭМС. Инженер гидротехник+ военная кафедра, инженер сапер.
1991-1993 работа главным инженером гидротехником в колхозе.
1993-1996 рабоа главним инженером в ПМК Экология.
1996-1999 первий зам. директора ЗТТП Загро.
1999-2000 курсы переквалификации ( Израиль) Инженер технолог пластикового про-ва.
2000-2003 начальник смены завод Голдберг Гехт (пластик)
2003-2006 зам начальника цеха завод Розенштайн пласт.
2006 и по сей день начальник производства, завод Ультрапласт.

Schummi1 10.04.2010 20:26

1983 - Львівський політехнічний інститут, архітектура. Червоний диплом.
1983 - 1989 - протирав штани в Львівській філії Діпроміст ( в тому числі займався проектом детального планування центральної частини м. Ужгорода:mosking::mosking:. Тільки не бийте, на той час був тільки "руками" цієї роботи)
1989 - 1993 - НДР, а потім об'єднана Німеччина. Підтримував браву Радянську армію, був начальником комунальної служби військової частини. Цивільним. Там нарешті зрозумів систему та організацію війська (чого не міг осягнути всі 4 роки навчання на військовій кафедрі:):))
1993 - 2004 - тяжкі роки "перечекав" продаючи французькі парфуми:oops::oops:. Переїхав на 6 років до Києва. "Дослужився" до бренд-менеджера марки. Жіноча половина форуму напевно знає що таке BOURJOIS.
2004 - UTD - зрозумів, що протираючи штани в офісі і працюючи на "дядю" нічого крім більш-меньш доброї зарплати (але все одно зарплати) не доб'єшся, тому згадав про свою освіту (добре, що часи змінилися) і подався назад в архітектуру. Тепер живу знов у Львові, а працюю в Києві (про що завжди мріяв - заробляти в великому місті, а жити в малому:D:D). Склалося так, що найбільше займаюся "дерев'яшкою", тобто дерев'яною архітектурою. Трохи побудував різного коло Буковелю. Наприклад, може хтось буавав в "Коруні" в Татарові :oops::oops:.

GSM 11.04.2010 13:11

Прочёл всю тему, 99% форумчан с высшим образованием, а мне гордиться особо нечем, энергетик-теплотехник, после технаря ни дня не работал по специальности. Тянуло к автомобилям, всю жизнь за баранкой. Хотя руками делать умею много чего (Альбертович привет:) )

Вован Сидорович 29.05.2010 08:40

Всех хаёвцев - с 80-и летием Alma Mater! :friends: :beer:

Витек 09.06.2010 22:42

Закончил Киевский Гос. Университет, мех-мат факультет. Работаю не по специальности и не в родном городе, но благодаря ссылке стал на лыжи, ну и на ролики :))))

waterboy 17.06.2010 16:50

Сегодня я защитил диплом!.... "Бакалавр авіації та космонавтики" О! :music:

Sheridan 17.06.2010 17:26

Достойная смена растёт, товарищи!

http://www.regions.ru/images/message...82/Gagarin.png

Ты в космос не хочешь, Уотер? Реально.

Matrix_grek 17.06.2010 17:30

будет у нас первый астронавт в агресивах н сальто вперед и назад гдето в невесомости крутить

сорри за оффтоп :)

griig 18.06.2010 09:59

Цитата:

Коментар від waterboy (Коментар 77519)
Сегодня я защитил диплом!.... "Бакалавр авіації та космонавтики" О! :music:

А тема? :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:16.