![]() |
Раз ностальгия, так ностальгия…
В обоих случаях просто млею, хоть стили абсолютно не сравнимы: YouTube - Майя Кристалинская Нежность YouTube - Gorky Park : Stranger |
|
Цитата:
|
Якщо вже пішла мова про старенькі,але "вічні" групи та їхні пісні, нагадаю про легендарну групу "АГАТА КРИСТИ". Шкода, що зараз група вже нічого не пише...Багато таких класних гуртів потухло. Колись подобалась також група БИ-2,але нажаль декілька років тому потрапили під хвилю попси і втратили купу своїх шанувальників((.....Звичайно це просто моя особиста думка..
Агата Кристи - Ураган . Відео з прощального концерту в Єкатеринбурзі. YouTube - Агата Кристи - Ураган Агата Кристи - Моряк YouTube - Агата Кристи - Моряк Звичайно, що з творчості цієї групи не подобається абсолютно все, але в основному в них хороша музика |
Послушав "Наутилус", я тоже сразу вспомнила именно эти 2 группы. Ну еще, может "Крематорий". Ностальжи знаете ли...
YouTube - Крематорий - Безобразная Эльза (Bezobraznaja Elza) YouTube - Крематорий - Катманду YouTube - Сексуальная кошка, Армен Григорян, концерт 12-12-2008 |
Так грустно на душе..и под настроение пошли такие вот старые композиции)..наводят на спокойные мысли...
YouTube - gary moore - still got the blues YouTube - Jessica Simpson - Take My Breath Away YouTube - Chris Rea "Josephine" |
|
Если вы устали, вам надо немного отвлечся от суеты-сует. Просто раслабиться. Послушайте Era.
Остальное найдете сами. YouTube - Ameno-Era YouTube - Era - Hymne (Gladiator) |
Трошки про україньске...
Етно-джаз бенд "ShoсkolaD" . Реально кльова українська група яка записується у Польщі.До її складу входять декілька польських музикантів .Мені ця група дуже сподобалась....як тільки вперше її почув.Дивно,адже до цього часу джаз мені не подобався...але в творчості цієї групи поєднання джазу з українськими мотивами просто неперевершене... Чимось нагадує групу First Aid Kit про яку було написано вище... Нажаль зараз в інтернеті немає ссилок на скачування творчості цієї групи...тому зараз заливаю альбом ,якшо комусь буде цікаво кину ссилку на альбом.. а поки що коротеньке відео YouTube - ShokolaD |
я не мегазнаток джазу, але мені здалось, що його тут майже не було. я б скоріше позиціонувала цей гурт, як етно-регі)) регі мотивчиків тут явно більше)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:51. |