В тему музики, футболу та промоції.
Моя улюблена Шакіра вслід за синглом-гімном Чемпіонату світу з футболу спільно із брендом "Mango" випустила лінійку футболок із написом "Waka waka".
Що ж стосується сольної творчості, то, незважаючи на те, що останній її альбом вийшов ще рік тому, за останні 2 роки ми чуємо Шакіру лише у синглах:
- "Hay Amores" (2008) - пронизлива іспанська балада; соррі за якість:
- "She wolf" (2009) (у іспаномовному варіанті - "Loba") - ненав"язливе ар-н-бі, не кожному подобається, але якась фішка у цій пісні є, принаймні на слух падає. Зважаючи на погану якість оригінального відео на цю пісню та дуже відвертих порухів тіл виконавиці щоб зайвий раз не збуджувати наших чоловіків пощу лайв-версію пісні:
- "Did it again" (2009):
- "Gipsy" (2010) - у цьому кліпі разом із Шакірою знявся іспанський тенісист Рафаель Надаль. Відео вийшло дуже відвертим та сексуальним, після чого пресою та мас-медіа поповзли чутки про роман співачки та тенісиста.
- і останній сингл, гімн Чемпіонату світу з футболу 2010 - "Waka Waka" ("This time for Africa"):
Кліп:
Live-версія:
У концепцію останнього альбому Шакіри "Endless" я поки ще не дуже в"їхала, але кілька улюблених пісень з цієї плити у мене вже (стосується насамперед іспаномовних балад). Решта музики - те саме, мелодійний ритмічний поп-рок, балади тощо. Ясна річ, лайв-версії її виступів набагато цікавіші за енергетикою. Ну, будем слухати більше, хоча, як на мене, альбом вийшов слабшим за попередні два "Fijacion Oral Volumen 1" та "Oral Fixation Vol.2".
Сторінка, на якій можна знайти та скачати усі альбоми Шакіри -
Скачать бесплатно mp3 Shakira .