Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Достойная музыка: наш выбор (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/3726-dostoinaya-muzyka-nash-vybor.html)

oleg69 30.12.2009 18:50

vovashults:
Это музыка из моей юности, поэтому наверное близка и цепляет за живое. Мыслю, каждому поколению соответствует своя музыка, с особым отношением к ней. Это как первая любовь, как первое слово в жизни человека. А здесь соответствие и звука и картинки. Просто "Белое безмолвие" по Д.Лондону.,- "+"

Glosster 30.12.2009 22:54

До сих пор ни дня без них! А Рику Аллену отдельный мегареспект, он превосходит в мастерстве многих двухруких ударников 100%!YouTube - Def Leppard - Let's Get Rocked

Kurt 31.12.2009 00:12

после такого насыщенного дня, требуется немного спокойствия...

YouTube - Brothers in Arms - Dire Straits

Glosster 02.01.2010 17:33

Двадцать один год назад несколько парней поиграли на гитарах в папином гараже и в январе 1989 выпустили первый диск. Тоненький ручеек музыки от Skid Row влился в полноводные потоки достойной музыки. "Владимирский централ":ROFL: версия от Skid row.YouTube - Skid Row - 18 And Life

Lyudalyu 02.01.2010 18:14

Цитата:

Коментар від vovashults (Коментар 48633)
а це про нас:)

И версия от Nightwish:

YouTube - Nightwish - Walking In The Air (LIVE)

В виде саундтрека к фильму:

YouTube - ski - walking_in_the_air.avi

Y.O.P. 02.01.2010 20:51

YouTube - Children of Bodom - Silent Night , Bodom Night

Одне з небагатьох сучасних творінь,що мені,старому металюзі,захавалось!

Kurt 08.01.2010 06:25

вчера засыпал под прекрасную классику...

YouTube - WHAM - Last Christmas

Yurkis 19.01.2010 22:36

Тихий вечір … мягеньке крісло … ноги задерті на журнальний столик … мягенькі наушники обіймають твою голову … :angel:

YouTube - Diana Krall - Walk On By

Malaya 19.01.2010 23:27

продовжуючи тему і настрій мякенького крісла тіки трошки в іншому жанрі (інді)
YouTube - Athlete - Wires (Live on Jools Holland)

Jolie 19.01.2010 23:33

Крихітка Цахес "Рецепт"

Відразу скажу, що не являюсь фанатом Крихітки, проте досить позитивно до них ставлюся. Музика яка радикально відрізняється від того що "співають" більшість "співачок" на модних каналах - тому буду їх підтримувати як можу. Та і в гурті просто прикольні люди; мала нагоду з ними познайомитись особисто, коли ще працювала на журналістському поприщі (страшенно шкода, що так несподівано у минулому році відійшов у інший світ їхні гітарист Міхон, це була велика втрата).

Дівчатам, думаю, альбом особливо сподобається дівчатам :good:.

http://data10.gallery.ru/albums/gall...913148-400.jpg

Альбом можна легально скачати з офіційного сайту альбому - Крихiтка - Рецепт.

У вокалістки Каші Сальцової є цікавий твіттер - kasha saltsova (kashasaltsova) on Twitter

Якісна музика плюс цікаві неординарні жіночі тексти плюс хороший вокал = відкриття незбагненної жіночої душі.

Приємного вам прослуховування :music:.

Malaya 19.01.2010 23:42

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 52733)
Відразу скажу, що не являюсь фанатом Крихітки, проте досить позитивно до них ставлюся. Музика яка радикально відрізняється від того що "співають" більшість "співачок" на модних каналах - тому буду їх підтримувати як можу. Та і в гурті просто прикольні люди. Дівчатам, думаю, особливо сподобається :good:.

памятаю, що коли вони зявились і випустили перший альбомчик (здається "на першому місці") він мене приємно здивував. і зараз десь є у моїй колекції.:good:
але потім вони розкрутилися, випадково почула пару нових пісень і, чесно кажучи, не була у захваті:(

klepakoff 21.01.2010 10:54

просто красавцы :)

[youtube]5ruNijRWf-U[/youtube]

Kurt 23.01.2010 22:38

на вечернее настроение

YouTube - Quelqu?un m?a dit - Carla Bruni with lyrics

CLS 26.01.2010 03:11

YouTube - drum ecstasy promo

klepakoff 28.01.2010 09:30

это просто бомба!!!! :dance4: номер 1 в номинации "открытие сезона"
[youtube]n4cbZZr1DW0[/youtube]

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:30.