![]() |
Давно і безуспішно шукаю фільм, який змінив життя цілих поколінь...
Зокрема, мого батька, який став екстремалом задовго до початку використання цього терміну. Назва фільму "Happening in weiss", "Happening in white" , або "Хеппенинг в белом" Деталі : Рік випуску: 1969 Режисер Gunter Sachs Runtime: 47 min Country:Liechtenstein Color:Color Актори: Nino Bibia (as Nino Bibbia) Art Furer Hermann Göllner Ludwig Leitner (as Luggi Leitner) Tom Leroy Günther Matzdorf Sonja Pfersdorf Roger Staub З розпоівідей знаю, що фільм був знятий на замовлення Lufthansa як напів- рекламно-оглядовий. Лижі там часів хотдоггерів (перскакування залізнодорожних колій в аспені, перший фрірайд). Але не лише лижі, там є дельтаплан, водні лижі і тд. В савку він блиснув через московський кінофестиваль, і здається шось там взяв в категорії док. фільмів (точно не знаю) і як призер коротко пройшов в кінотеатрах. Уявіть собі двох молодих пацанів (мій старий і його дружбан), що катають на лижах, які попали на такий сеанс в савку в 1969 або 1970 рр. -кришку зірвало обом наглухо. Результат: обоє КМС по водних лижах, гірськолижники без башні, дельтапланеристи (з досвідом випробування). Через них, я теж став таким вже понад 20 років тому. Зараз фільм буде виглядати наївно трошки, але це реальна ікона і прорив в мозгах на той час.:shock: По впливу і резонансу, який він здійснив в радянському і пострадянському екстремальному спорті він еквівалентний до зустрічі сучасної цивілізації з інопланетянами. На торрентах знайти не реально-хоча може вже шось змінилось -не знаю. Мабуть, потрібно вихід на людину, яка би мала доступ до архівів телебачення або кіно. Звертаюсь до всього форума про допомогу у пошуках. :help: |
rosty, нету этого фильма нигде. Уже обыскались.
|
Народ, кто знает где можно раздобыть фильм "La Bamba", с известной заглавной песней?
|
А к моему любимому фильму даже трейлера нет.
Есть только самый известный отрывок, который лучше не смотреть, если таки собираешься посмотреть фильм. Crossroads/Перекресток 1986го года выпуска. Я когда то статейку писал, правда там был уклон музыкантам, а не лыжникам, но может кому то будет интерестно :) . Журнал о киевской рок музыке! - Фильм Перекресток(Crossroads) 1986 года. |
Цитата:
Може виловлять там. Тоді поділюсь зі всіма... |
Цитата:
|
Цитата:
В Київі його показували в кінотеатрі "Орбіта". Теж дивилася не раз! Там ще був серфінг на великій хвилі... Результат не такий, як у Вашого батька та його товариша, але відчуття польоту та свободи лишилося на все життя. „Кришку зірвало наглухо” не тільки їм. А наївно виглядає фільм „Серенада Солнечной Долины”. Хотя цитата "Я надену лыжный костюм, и все подумают, что я лыжница" не раз вспоминается на Буковеле. Отправляясь в очередное неизвестное путешествие, говорю любимому: "Тебе не будет ни с кем так весело, как со мной!"…:) |
Цитата:
Серенада фільм теж забойний -і сцени з катанням я теж не ра згадував. кожен раз коли в славську дивлюсь на старі плакати і мозаїки в залах динами і ресторана- згадую цей фільм -техніка тих часів (кутове положення, вузьке ведення, довгі палки зі шкіряними ременями і бамбуковими кільцями...):mosking: |
Драйв с пятой минуты, запил с седьмой.
YouTube - Crossroads Guitar Duel Хороший добрый фильм. nep4uk!:) Намёк понял, "спец. для..." убрал:) |
У темі 1 додатків
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:01. |