Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Как правильно покупать заграницей (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/6817-kak-pravilno-pokupat-zagranicei.html)

wissem 05.12.2011 14:05

поподробней с этого момента. Что привело к удачному разрешению проблемы? :)

dudunyk 05.12.2011 16:50

Письмо от фирмы, заявление от себя, выписку из банка, копии этикеток полученных посылок, инвойс и т.д. отправил на таможню. Ответили что "з урахуванням наданих вами додаткових документів" посылку можно считать отправленной на частное лицо и можно растоможить без оплаты таможенных сборов. Почта отправила в Киев посылку на основании ответа, там поставили штампик и вернули на почту, где я и получил сегодня. Посылку не вскрывали (слава Богу!). Т.е. в такой ситуации нужно сразу писать письмо на таможню и не терять время.

Igorco 21.01.2012 23:19

А хтось замовляв доставку через цю Доставка с eBay в Украину | eBay посредник | Товары с еБей | Доставка товаров с eBay-dostavka.com.ua фірму? Чи справді дешевше і без таможні і волокіти виходить?

Albertowych 01.02.2012 10:21

Чи тільки в мене таки проблеми ebay.com
Сервер не знайдено

Firefox не може знайти сервер Electronics, Cars, Fashion, Collectibles, Coupons and More Online Shopping | eBay.

Перевірте, чи допущена помилка при наборі адреси, наприклад ww.example.com замість IANA — Example domains
Якщо жодна сторінка не завантажується — перевірте налаштування з’єднання з інтернетом.
Якщо комп’ютер або мережа захищені фаєрволом або проксі-сервером — переконайтеся, що Firefox дозволено виходити в інтернет.

Bob_Kneissl 01.02.2012 10:36

Цитата:

Коментар від Igorco (Коментар 151318)
А хтось замовляв доставку через цю Доставка с eBay в Украину | eBay посредник | Товары с еБей | Доставка товаров с eBay-dostavka.com.ua фірму? Чи справді дешевше і без таможні і волокіти виходить?

В нас на форумі є людина, яка цим займається. Сам через нього купляв за хорошу ціну на eBay лижні черевики Tecnica , в яких зараз катаю.:agree:
Якщо цікавить , пиши в ПП:wink:

Wilson Payne 01.02.2012 10:45

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 153652)
Чи тільки в мене таки проблеми ebay.com
Сервер не знайдено
Firefox не може знайти сервер Electronics, Cars, Fashion, Collectibles, Coupons and More Online Shopping | eBay.

у мене все ОК.

nep4uk 01.02.2012 10:54

В мене на роботі непрацює. В знайомого вдома непрацює.

Albertowych 01.02.2012 10:57

соррі, то була паніка :oops:, вже все запрацювало.

Sheridan 06.03.2014 20:57

Господа, а подскажите мне как быстренько доставить коробочку из Канады в город-герой Киев? Инвойсовая стоимость 300 баксов американских. Вес - 3-4 кило. Спасиб :)

сергей67 07.03.2014 08:48

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 248261)
Господа, а подскажите мне как быстренько доставить коробочку из Канады в город-герой Киев? Инвойсовая стоимость 300 баксов американских. Вес - 3-4 кило. Спасиб :)

мист-интернешнл, авиа, отправки 3 раза в неделю.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:07.