Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :)
Ну, я попробовал... Нарыл в загородке у канатчиков кажется Атомик F5, черненький такой, явно больше 2м, прямой как линейка, с Макерами MR. Боюсь подумать, насколько это было круто в свое время))
Разумеется, врыл носом на второй секунде спуска. Начал движение, автоматически наклонил колени к склону и вдруг оказалось, что лыжам сильно пофиг шо я там наклонил, на траекторию это не влияет. Пока отплевывал снег, судорожно вспоминал про активную разгрузку вверх, вынос руки для укола, ротацию корпуса... Канатчики говорили, что даже не очень позорно доехал чтобы поставить раритет где взял. Но больше почему-то не тянет))
Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
Я в восторге!
Это же The First World Extreme Skiing Championship!!!
Перевожу - Зе Фёрст Экстрим Скиинг Чемпионшип!!!
Обязательно заценить допы и молодого Гленна Плэйка!
Вот они, первые фрирайдеры!