![]() |
Класні МТВ кросівки Scott з знижкою, я поки що без ровера, але можливо когось зацікавлять. Є доставка в Україну.
P.s. Додивився що модель жіноча... |
Не все наши ходят на Спортсток... Хотелось бы передать в хорошие руки/ноги Продам: Armada ARG 2012 Limited - Спорт Сток | Спортивная Биржа
|
Шикарна лижа і ціна :good:
|
Знову прислали замануху:
Merida MATTS 2011 20-MD Hardtail MTB MATTS20MD всього 230 фунтів з доставкою до України ( при додаванні в корзину змінусує ВАТ і використовуємо куполн на -10% JUBILEE10 ). Merida MATTS 2011 20-MD Hardtail MTB MATTS20MD http://www.startfitness.co.uk/upload...arge/44190.jpg На жаль рами 22" немає ... Спортивний годинник з GPS для бігу - 975 грн. з доставкою проти більше 2000 грн. в Україні Garmin Forerunner 110 Unisex with GPS 010-00863-01 http://www.startfitness.co.uk/upload...arge/41453.jpg |
|
Я частенько балуюсь интернет шопингом. Нарыла сайт со всяким барахлом (подозреваю, что китайским), в том числе и вело. Заказала фонарик и прочую ерунду для велика, фри шип на Украину, что не может не радовать. Может кому пригодится.
Cool Gadgets at the Right Price - Worldwide Free Shipping - DealExtreme |
Номальный сайт, пару раз покупал там светодиодные лампочки, зажигалки, короче всякую мелочёвку. Есть ещё один, чуть шустрее работают TinyDeal - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping
|
Також не забувайте що на всіх китайських сайтах діють купони на знижки ( від 5 до 10 % ), які дуже легко знайти в інтернеті.
mySKU.ru - Обзор товаров из интернет-магазинов - хороший сайт з обзорами товарів з китайських фрі-шіп магазинів та аукціонів, там же, є зручний пошук одночасно по всіх найбільших китайських магазинах. |
Pieps DSP Beacon Pieps Tour Shovel End Of Season Package Deal | eBay
Один из классных биперов + лопата 353 бакса с доставкой. Влезает в лимит 300 евро. http://img.powderski.ru/web/upload/g...facdb-1000.jpg |
Кто на море собирается? Не забудьте OAKLEY MONTEFRIO SUNGLASSES SMOKED BLACK GRAY NEW NIB | eBay или OAKLEY MONTEFRIO SUNGLASSES TORTOISE BRONZE NEW NIB | eBay
Добавлено через 16 минут Кто, из наших девчонок, хотел поучиться на борде Возможно это не опечатка - 2012 Salomon Lily 144cm Snowboard 111940910011 | eBay Добавлено через 47 секунд Дешевле думаю не будет |
Цитата:
Джигит, спасибо тебе, кстати, за ссылки. Купил палочки за 10 баксов по твоей наводке - очень доволен! |
Продам Norco Shore Three 2007 :: X-Bikers.ru
неплохо, не? :) +торг же ж. |
А я ще в Польщі знайшов цікавий варіант Big Hit
|
Симпатичные штанишки, для девушек, по доступной цене - NEW Oakley Lines Pant Small Snowboard Pants Ski Snow 2011 Insulated Gray | eBay NEW Oakley Blocks Pant Small Snowboard Pants Ski Snow 2011 Insulated Thermal | eBay
Размер правда маленький... и мембрана скорее 3-5. Ставьте снайпером, думаю стоимость будет близка к первоначальной ставке Вот еще интересное предложения маски от мирового лидера, но продавец новенький... Oakley Crowbar Goggles | eBay |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:19. |