![]() |
Цитата:
PS: якщо вже на то пішло, то відкрию вам секрет - то все, що ви скинули - то гівно в порівнянні з топовим POC-ком, треба бути трохи більш обізнаним, бо ви і такі як ви виглядаєте як клоуни, що сидять на цьому форумі і варяться у своєму сокові. PPS: тут є адміни, щоб видяляли непотрібні повідомлення, чи форум доживає свого кінця? Може пора переіменувати його з "екстрім" на щось накшталт "горнопляжники". Видаліть мій аккаунт і всі дані, бо в налаштуваннях такої можливості нема! |
я вот тоже не совсем понимаю, зачем так превозносить данные шлемы и чем он лучше моего боллевского шлема за 100 евро?
|
Цитата:
Тут не тема про обговорення шоломів, а про ціну, і ціна найнижча у всьому інеті була. І якшо вже про це мова, то POC у всьому світі вважається одним з найбільш технологічних, то не я придумав, але тут "найрозумніші". PS: у нас нема офіційного представництва і я не торгую ними, просто написав, що гарна ціна і все. |
Цитата:
|
Я так понимаю снег идёт но нерв уже на пределе?
|
@holodok ,
Кому вопрос? |
@igrus ,да к парням кто тут шапками меряется. Тоже нашли причину.
Я вот с дуру бук зарядил а куда там катать не в курсах. Вот бы кто дорогу показал... |
Вимагаю видалити мій аккаунт і всі дані, бо в налаштуваннях такої можливості нема![/QUOTE]
Десь я вже таке чув....аааа! То ж був я таким же йобнуто - знервованим!))) Прикинь,вони мене так дістали були,що я їх лижі штахетинами навіть обізвав! ))) Але собаками злими та іншими поганими словами їх не крив ;) То звичайнісінька перевірка на профпридатність і ти її, поки, не пройшов,нажаль ;) Пропоную вибачитись,охолонути і все буде добре, бо тут насправді всі білі та пухнасті ;) |
Вот реально не пойму, че может быть крутого в шлеме ? Пенопласт себе и пенопласт, главное , чтобы сидел удобно. :)
|
@Korben Dallas ,
4ре года и 19 сообщений.. И похоже без шапки все время... ( Много, мало.. Хз, для меня не важно и не полезно. Устал он видимо от нас ( |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:34. |