| Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
10.01.2026, 09:23
|
#801 (посилання)
|
|
Одесса-мама
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Цитата:
Коментар від igrus
і ще одне, дивився гармін самий останній, який амалед...  )))
ржав довго, ржав дико коли рахував нулі в ціннику... це дуже треба любити себе, щоб дозволити собі дужеі довго рахувати гроші...  )))
мені насправді шкода ЕС та розвинений капіталізм вцілоиюму... 😢
|
А навіщо на Garmin дивитись, ним треба користуватися. Швидко оновити та насолоджуватися!)) 
|
|
|
|
25.01.2026, 12:06
|
#802 (посилання)
|
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від A888
А навіщо на Garmin дивитись, ним треба користуватися. Швидко оновити та насолоджуватися!)) 
|

Мене не цікавить роздуте рекламою та пихатістью маркетингової ідиотічноі думки нікчемний продукт.. Який ше в 10разів дрошій, тяжкий, та незручний для зимовго шмоту... 
Востаннє редагував igrus: 25.01.2026 о 20:04.
|
|
|
|
25.01.2026, 16:00
|
#803 (посилання)
|
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Цитата:
Коментар від igrus
Мене не цікавить роздуте рекламою та пихатістью маркетингової ідиотічноі думки нікчемний продукт.. Який ше в 10разів дрошій, тяжкий, та незручний
|
Камон 
Кожному своє!!! Має бути вибір.
А тут банальний бука... ось в мене зовсім нема і я не бурчу, будуть однаково незручні обидва варіанти.
Хоча плюси є у двох 
|
|
|
|
28.01.2026, 17:10
|
#804 (посилання)
|
|
Одесса-мама
|
Цитата:
Коментар від igrus
Вкладення 48166
Мене не цікавить роздуте рекламою та пихатістью маркетингової ідиотічноі думки нікчемний продукт.. Який ше в 10разів дрошій, тяжкий, та незручний для зимовго шмоту... 
|
Ну я думаю, що швидше він для тебе нікчемний, тому що він просто тобі не потрібен. Для твоєї діяльності було б досить простого крокоміра з вбудованим пульсоксиметром та годинником, а-ля фітнес-браслет за 500 грн. Якось так!
|
|
|
|
29.01.2026, 00:20
|
#805 (посилання)
|
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від A888
Ну я думаю,.. Якось так!
|
Ти думки своі, та діі своі " якось так " лиши для себе, якось так мені не потрібні, як і гарміни твоій по якось таким справам твоім... 
|
|
|
|
29.01.2026, 13:13
|
#806 (посилання)
|
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@A888, в мене якраз намалювався дісконт на гармін. Чо брать? Може Ендуро?
Зараз Амазфіт Баланс, який вже хочу мінять. Влаштовує всім, крім того, що йому два роки вже. Є вузький велік, ендуро велік, біг, сап/каяк, на пиво іноді ходжу, були лижи колись
|
|
|
|
29.01.2026, 15:10
|
#807 (посилання)
|
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Зараз Амазфіт Баланс, який вже хочу мінять. Влаштовує всім, крім того, що йому два роки вже. Є вузький велік, ендуро велік, біг, сап/каяк, на пиво іноді ходжу, були лижи колись
|
ендуро або фенікс
у фенікса 8 новий amoled екран прикольний
я теж обирав між ендуро і феніксом і вибрав фенікс як трохи більш універсальний варіант на щодень
|
|
|
|
29.01.2026, 16:30
|
#808 (посилання)
|
|
Одесса-мама
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
Привіт!  Я чотири рока катав в Fenix 7X, поки не розбив, та не втопив(, зараз в восьмих амолед, мені вони подобаються, функціонал не гірше від попередніх. Отримуєш багато інформації на невідомих маршрутах, завантажуючи додаткові карти, бачиш усі стежки. Ну і за здоров'ям, готовність до тренування, попередять заздалегідь, якщо підхопиш вірус, але ще не відчуваєш, що захворів. Перевірено, що дуже чітко всі відстежують, твій сон і тд. Ну і всі інші плюшки: банкінг, музика, гарний ліхтарик, три тижні без заряджання. Мені подобаються. По вазі, легше не бувають, сплю, плаваю, катаю і тд, не знімаючи з руки) Три розміри корпусу, але найкращі лише 51 мм
|
|
|
|
30.01.2026, 18:45
|
#809 (посилання)
|
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
@A888, от краще і не скажеш! Маю такі самі враження!
|
|
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
|---|
| Today | 0 | 1 | 73 | 220 | 44 (59%) | 30 (41%) | 3 (2%) |
|---|
| Yesterday | 0 | 2 | 154 | 389 | 96 (62%) | 54 (35%) | 4 (3%) |
|---|
| Month | 4 | 107 | 5209 | 16707 | 2526 (48%) | 2635 (50%) | 109 (2%) |
|---|
|
|
|