Наши города тема для кучкования по территориальному признаку |
02.11.2010, 01:34
|
|
extreme.com.ua
Зараз: поза форумом
Снаряга: вдома
|
Львов
Львів
|
|
|
03.11.2014, 11:02
|
#751 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Lib Tech T Rice Cartels DC Rice
|
Цитата:
Коментар від Neon
готовий зробити ставку що після першого ж приземлення біля чиєїсь дитяти злий тато/мама/дідо/баба в вечері прийде і понищить ці всі фігури... цеж реалії нашого бидломіста
|
Ці люді що будують напевно не вважають що вони живуть в бидломісті - а стараються збудувати щось нове, зробити його кращим.
на рахунок місця - дійсно можна було компактніше фігури зробити - але думаю місця вистачить всім. І з людьми можна говрорити і вирішувати спірні питання, а не зразу вішати ярлик - що батьки з дітьми - це бидло. можливо й перенесуть з часом фігури можливо якусь загорожу зроблять - хоча місце з точки зору добирання і рельєфу - ідеальне.
Я думаю що такі речі були узгоджені з парком - я на це надіюсь. А самі фігури - на вигляд зроблені на совість.
головне - це щось робити, а не називати всіх кругом бидлом
|
|
|
03.11.2014, 11:04
|
#752 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
Цитата:
Коментар від TRANZIOR
це буде після роботи/пар тобто після 18:00 і десь до півночі
|
Угу особливо в суботу, неділю. Мене паркове катання не цікавить, тому і не пропоную і не докладаю рук. Але я там інколи гуляю з друзями, а в них діти. І мені не важко спрогнозувати товариша (і свою) реакцію, якщо хтось з тих фігур створить небезпеку для дитини.
|
|
|
03.11.2014, 11:15
|
#753 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Борд: Völkl Alright 16/17
Binding: VÖLKL FASTEC CHOICE ALU BLUE 15/16
Ролики: Fila NRK 2
|
@Muadib, мабуть ви мене не зовсім коректно зрозуміли, я не до вас звертався а вазаглі до всіх жителів міста. Як тільки в когось виникає бажання щось зробити для розвитку чогось, то зразу знайдеться тисячу противників, які будуть впиратися і критикувати. Хочу також додати, що на разі я просто доніс інформацію про побудову парку, а сам ніякого відношення на разі до нього не маю.
|
|
|
03.11.2014, 11:17
|
#754 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Цитата:
Коментар від Neon
цеж реалії нашого бидломіста
|
внезапно!
|
|
|
03.11.2014, 11:20
|
#755 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від TRANZIOR
Як тільки в когось виникає бажання щось зробити для розвитку чогось, то зразу знайдеться тисячу противників, які будуть впиратися і критикувати.
|
@TRANZIOR. А, якщо робиться погано, то що аплодувати, бо робиться хоть щось?
|
|
|
03.11.2014, 11:35
|
#756 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Цитата:
Коментар від Salseros
внезапно!
|
дивлячись на кількість биків на дорозі і в місті цілком закономірний висновок.
а взагалі Камча & Co вже багато років вкладають час і гроші в сноупарк у Львові, але кожного разу шось не так то місця мало (на території медика) то нема розгонки(біля порохової вежі) то тепер з людьми проблема буде.
стосовно катання дітей на санках, якби парк прибирався нормально і стежки очищались від снігу, діти каталися б де інде. бо ціж діти роблять небезпеку для пішоходів, декілька років тому один малий в тому ж парку збив мою маму - як результат зламана ключиця... тому там не саме підходяще місце ні для дітей ні для бордисто-нюскулерів. хоча якщо забрати перших то другі там досить умісні
|
|
|
03.11.2014, 11:48
|
#757 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Völkl Alright, Elan Vertigo, Morrow 2009, Norco Aurum, BOCK2
|
Цитата:
Коментар від vovchyk
Як на мене, фігури треба було ставити зліва/справа від асфальтованих доріжок.
|
Саме по краях діти і найбільше катаються, і якось батьки які самі штовхають санки біля дерев не ламають їх коли в них в'їжає дитина, бо на природу не попреш а от на штучні фігури треба зразу наїхати, бо вони всьому біда будуть. І якщо навіть хтось впаде в іншому парку будуть також винні фігури бо із-за них пішли кататися в інший парк.
Цитата:
Коментар від Neon
якби парк прибирався нормально і стежки очищались від снігу, діти каталися б де інде. бо ціж діти роблять небезпеку для пішоходів
|
По стежках ходять пішоходи з двох сторін, і по яких також їздять саночники, що в принципі б немало такого бути але чомусь на це ніхто не зважає бо це діти і їм можна влітати в пішоходів, ламати ноги і так далі.
Між стежками там не мають ні саночники катися ні пішоходи ходити бо це як місце під клумби (якої там ніколи не було) відповідно, якщо ці фігури там зробили то дозвіл на це був з врахуванням того що це нейтральна зона.
|
|
|
03.11.2014, 12:01
|
#758 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Листя вже опало чи ще ні? Пора закопувати біпери?
|
|
|
03.11.2014, 12:04
|
#759 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
О! Давно пора, я за.
|
|
|
03.11.2014, 12:04
|
#760 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
@nep4uk, та вже прибрати встигли )
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 5 | 42 | 141 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 104 | 3844 | 12580 | 2395 (61%) | 1474 (38%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|