Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Новости > Наши Новости > Наши футболки и т.д.
Наши Новости будь в курсе событий

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 27.09.2013, 15:38   #131 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: поза форумом

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Та всё будет. Есть одно но. Дизайнерша отвалилась... Видимо, есть задачи и поважнее и повыгоднее... Я расстроен, а сам ничего не успеваю

Поэтому, вопрос - есть ли у нас на форуме современно мыслящие, с прекрасным чувством дизайна, спецы в векторной графике, которые могут подключиться к стартапу и реализовать мои сложные и наши несложные задумки?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 27.09.2013, 15:44   #132 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: K2 Павлик Enemy, Icelantic Nomad RKR, Dalbello Krypton Pro
Я могу попробовать, правда со временем тоже не очень, но чем смогу...)
Старий 27.09.2013, 19:26   #133 (посилання)
Lom
анти-лом.

Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
Sheridan, извини, я пас. От текущего рабочего проекта и так крыша ползет, переживаю, что к сезону голова в каску не поместится. Как бы осознаю тему и подозреваю твои запросы)) Объемно. Лучше не браться, чем подвести. Техническая помощь, эскиз если вдруг появилась идея, ответы на проф. вопросы - да, разумеется. Блин, уже хочу зиму, разгрузить моск, нагрузить четырехглавую бедра... ))

ЗЫ: Может, есть смысл огласить весь список заданий? Viribus unitis?
Старий 27.09.2013, 20:14   #134 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Дэймосу я отписал в личку. Завтра с ним обсудим к дуплексном режиме

Пока задача тока в сабже темы. А если бы я написал всех спецов, которые мне понадобятся от сейчас и навсегда, я бы замахался писать
Старий 27.09.2013, 20:49   #135 (посилання)
ssb
Недавно на форуме

Снаряга: Armada AK JJ, Völkl RTM 80
Всім привіт. З приводу нанесення на футболки: найкращий найвиносливіший спосіб це термосублімація (коли сублімаційні чорнила переносяться чи фарбують глибоко тканину футболки) і погоджуюсь що якщо наносити на готові футболки то це тільки білі та синтетичні. Але є варіант двохсторонніх футболок: всередині бавовна зовні синтетика під нанесення. Шовкотрафарет - не досить довговічно бо цефарбування поверхневе і залежить від якості фарб. І якщо термосублімаця дозволяє перенести повнокольорове зображення то шовкотрафарет це графіка, і чимбільше кольорів тим складніше суміщення та дорожче. Далі: термоперенос аплікаційними плівками (різні кольори, ворсисті, сріблясті, гумові, обємні і т.д.) Щодо стійкості, це не правда як пишуть що притисли термопресом і віддерли потім - брехня, якщо нормальна плівка "Siser" то віддерти неможна з термофеном (в мене на фірмі робили нанесення (термоаплікацію) на готову форму, причому люди тренуються і грають професйно ніяких питань ). Тепер це варіант є плівка професійна для друку, ми друкуємо по ній латексними чорнилами потім ріжемо на катері і отримуємо повнокольорову аплікацію. Ще варіант купити рулон матерії: 1.Друканути на неї латексом, зробити викройки і пошити форму, але потрібен тираж. 2.Якщо синтетика то зробити термосублімацію так само на рулон матерії зробити викройкиі пошити це взагалі круто, але ж знову тираж. Ну і звісно в цих двох випадках це буде дрожче бо окрім нанесення ще буде і пошив і створення викройок. Нехай моя розповідь теж допоможе і дасть змогу прийняти правильне оптимальне рішення.
Старий 27.09.2013, 22:23   #136 (посилання)
Адепт Харбариума

ssb, спасибо большое Именно такие данные я и получил сегодня из 7(!) источников. Видимо, Вик столкнулся с некачественным флексом или был введён в заблуждение. ПО поводу сублимации всё правда, но... Наши цвета ни разу не белые. И фотки мы печатать не собираемся.

Второе - тиражи. В нашем случае о тиражах не может быть и речи. Я говорил с очень серьёзной структурой на этом рынке. Без гарантий 100500 футболок в месяц они не готовы были даже идти навстречу. Поэтому, вариант у нас один. Ставить это на поток. В любое время, любой форумчанин должен иметь возможность выбрать любой дизайн с нанесением на любую основу, при условии, что она чёрная

У меня всё готово: договор, вэбморда, аккаунты для переводов оплат, курьерская служба, основы для продуктов, пару простых дизайнов, но нет главного - воплощения в кривых моей основной идеи. Я её сам реализовать не могу. Ai для меня тёмный лес. И времени на его изучение нет. Я же ненастоящий администратор Форума
Старий 27.09.2013, 22:51   #137 (посилання)
Lom
анти-лом.

Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
ssb, озвучьте пожалуйста тех. требования к оригинал-макету для термосублимации, при условии черной ткани. Можете сначала печатать белую основу, сушить и по ней печатать? Потом в основу попадете? Или как это решается? Какой-то аналог кроющих (непрозрачных) пантонов существует, ваш способ печати умеет их использовать?
Старий 28.09.2013, 10:48   #138 (посилання)
ssb
Недавно на форуме

Снаряга: Armada AK JJ, Völkl RTM 80
Термобублімація не темні футболки не робиться, тому що воловна тканини є зафарбовані і іншої фарби не сприймуть в повній мірі. Так є спосіб на спеціальних принтерах (які друкують білим кольором) зробити білу плашку, підсушити, а тоді нанести поверх зображення(але як та вся "гора" фарби потім себе поведе хто зна), але цей спосіб шалено дорогий і це по відчуттям на футболці - не легкість тканини, а як аплікація. Ще можна вийти з положення шовкотрафаретом біла основа тоді потрібний колір щоб він був насиченіший. Я особисто на темні футболки роблю термоаплікацію (на плівку друкую латексом і вирізаю будьякі форми катером) або шовкотрафарет. Позавчора був на виставці пропонували принтер для футболок з білим кольором друку, АЛЕ вартість нанесення на чорну футболку "космос" - 8у.о.
Старий 02.10.2013, 23:01   #139 (посилання)
Адепт Харбариума

Напечатали пробно флекс на образцы основ. Дизайнер не заглядывал на производство, поэтому напечатали ровно по вертикальному центру футболки. Ржу. Но это итак расходник. Завтра буду пытаться испортить/оторвать флекс и на несколько стирок в жестком режиме. Процесс выбора конторы сложен

Это женский вариант, как вы догадались по цвету лого

Старий 02.10.2013, 23:15   #140 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: ARMADA AR7, ARMADA TST, SEBA FR2, NORCO SHORE ONE + 888sl ata
Цитата:
Коментар від Sheridan Переглянути коментар
Это женский вариант, как вы догадались по цвету лого
я лично по другим признакам догадался. Дана, сорри
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
MTB: Наши велофотки Sheridan МТБ территория 271 02.07.2017 18:49
SNB: Наши и не наши ПРО Sheridan Доски в сторону 43 05.02.2014 01:54
Футболки с лыжной символикой Kovax Наша жизнь вне Форума 163 22.12.2010 14:32
Футболки с символикой Тростян. dem Архив Биржи 0 28.10.2005 18:25

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today03389337 (74%)11 (22%)2 (4%)
Yesterday0114042485 (61%)54 (39%)1 (1%)
Month5993894123612399 (61%)1451 (37%)58 (1%)