![]() |
Цитата:
|
если вы видите, что ваш ребенок пишет письмо Деду Морозу
самое время сказать, что старик не пережил пандемию извините )))) |
Это не то.
|
Тут я. Сделаем на выходных, надеюсь )
|
Можливо пора вже діда Мороза замінити на Святого Миколая? Якось він мені, наприклад, став ближче до душі, аніж постсовковий дєд мароз😊
|
Зачем же так волюнтаристски? Пускай будет свободная конкуренция. Посмотрим, у кого подарки жирнее)
|
Цитата:
|
@SOUZmultFILM ,ну, нехай і під ялинку, але від Миколая ;)
Додано через 1 хвилину Але ж у нас таки демократична країна, так що пропоную проголосувати ;) Додано через 24 секунди Мороз Додано через 1 хвилину @SOUZmultFILM , запости Мороз окремим постом, а я нижче Миколай ;) Додано через 1 хвилину Сподіваюсь, адміни не сприймуть це за самоуправство ;) |
Прывит, нарид ) Скрипт есть, форма есть, всё готово для старта Мыколая.
Ну ждна ваша помощь. Переведите мне на украинский вот этот текст: Цитата:
Цитата:
Спасибо, жду ) |
Як стати Миколаєм? ;)
Щоб стати учасником новорічної традиції нашого форуму, вам лишень потрібно зареєструватись ;) Коли наш адмін перетасує усіх Миколаїв - ви отримаєте на email контактну інфу випадкового Миколая, якому ви відправите свій подарунок. А тим часом, ваші контакти також отримає хтось із Миколаїв. Отож, усі отримають подаруночки і чудовий святковий настрій ;) З приходом зими, друзі! Най буде сніг! P.S. Зареєструватись можливо тільки один раз. Будьте уважні і перевірте всі свої дані, перед тим, як натиснути ОК. Але не хвилюйтесь! Навіть якщо ви ввели некоректні дані, то наш адмін-чарівник прийде до вас на допомогу ;) Отже, погнали! Стати Св. Миколаєм зможе будь-хто! Правила дуже прості - ви вносите в реєстраційну форму свою поштову адресу, куди вам можна буде відправити подарунок і підтверджуєте, що маєте наміри відправити комусь подарунок у відповідь. Після цього, наш Форум перетасує адреси і кожен зареєстрований учасник отримає адресу іншого учасника, на яку він відправить святковий подарунок. У нас багато форумчан з інших країн, але не хвилюйтесь - помічники Святого Миколая знають усі дороги і зможуть вчасно доставити ваш подарунок в будь-який куточок Світу ;) Зареєструватись потрібно до 22 грудня і цього дня, всі отримають інструкції на пошту. Усім веселих свят в колі рідних і друзів! Катосимо, бо ми того варті! Додано через 6 хвилин @Sheridan ,бро, я там немного от себя в конце осмелился добавить ;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:53. |