![]() |
Я точно буду, але не впевнений, що на 18:00. З роботою також попандос :(
|
Хто скаже о котрій годині початок фільму?:wink:
|
судячи з роскладу, в 18-00 буде якесь там "пре-паті" від ред-бул. Тож, думаю, фільми почнуться десь о 18-30 або 19-00...
|
может и я буду ... :-)
П.С. тОлько не учли одного момента .... в 20-00 футбол, Украина-Греция ... :cry: |
Цитата:
|
Так,що Франківчани думають???
збираємося в Химері??чи їдемо до Львова....(мені зараз не дуже виходить туди поїхати) П.С. в мене є фільм Ажиотаж в хорошій якості...треба ще Прогноз погоди...і в Химеру?? Що скаже Юрабайк і Катеринка?(впевнений що зал в Химері буде забитий...бажаючих переглянути і зібратися в компанії буде багато) |
Юра
прочитавши тему я відразу загорівся поїздкою до Львова. Дуже люблю це місто і також добра нагода побачити Джолі , Дена та інших не на схилах , поспілкуватись...:beer: та всі інші форумчани відмовились від поїздки а в мене зявилася непереборна необхідність бути в пятницю до 16-17 год на роботі:unknown: тому ми вирішили що в пятницю ввечір зберемось в Химері, подивимось Ажиотаж (хоча вєже в пів ока дивилися в Трутня) , з ПРОГНОЗОМ РПОГОДИ поки не склалось та Чувачок качає всі новинки 2009\10 тобто в Химеру на 18.00 свято наближається... пи.си. кажись буде і ПРоГНОЗ... |
Организаторам фестиваля огромное спасибо!!!!!!!!:) :good:
Фильмы суперовские, народу было масса... Я первый раз в жизни что-то выиграла:Yahoo!::ok: Добавлено через 39 секунд Ах да выиграла рюкзак:Yahoo!: |
Цитата:
|
Обязательно, только уже завтра:Yahoo!:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:32. |